net-land Opublikowano 24 Kwietnia 2008 Zgłoś Opublikowano 24 Kwietnia 2008 Witam Mam nastepujacy problem. Czasem tuz po załadowaniu Windowsa wyskakuje mi taki komunikat: Aby zabezpieczyć sprzęt przed ewentualnym uszkodzeniem lub doprowadzeniem do zablokowania systemu, procesor graficzny zmniejszył swoją wydajność do poziomu umożliwiającego bezpieczne kontynuowanie wykonywanych operacji. Czy mam ropzumiec ze zasilacz jest uszkodzony? co najlepsze ten komunikat wyskakuje, klikam ojk i tyle. Zadnych innych objawow. Komp stabilny, podczas grania ok. Napiecia miezone nie wiodac jakis wielkich spadkow miedzy iddle a stres. w iddle na 12 jest 11.99 w stresie 11.95. Moj komp to e2160 podkrecony na 3ghz, 2GB Gail, Dysk 250 Samsung, Nagrywarka, Flop i czytnik kart. Grafika to Gigabyte 8800gt TF ( z fabrycznie podniesionymi zegarami na 700, 1840). Temp nie przekraczaja w stresie 45stopnie. No ale problem ujawnia sie przy wczytywaniu Windy. Co prawda tylko pare razy sie pojawil ten komunikat ale mnie niepokoi to. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
kvazi555 Opublikowano 24 Kwietnia 2008 Zgłoś Opublikowano 24 Kwietnia 2008 (edytowane) pomijając błady składniowe zdań, literówki i inne pierdółki, mam trzy pytania Czym mierzyłeś ten napięcia? Czy podpiołes dodatkowa zasilanie? i trzecie czy buda jest dobrze chłodzona? Edytowane 24 Kwietnia 2008 przez Kvaz! Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
net-land Opublikowano 24 Kwietnia 2008 Zgłoś Opublikowano 24 Kwietnia 2008 Miernikiem, oczywiscie 6-pin podlaczone, buda nzxt hush,. 2x120 front i tyl na 12 v Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Fredek Opublikowano 26 Kwietnia 2008 Zgłoś Opublikowano 26 Kwietnia 2008 A karta graficzna ile ma stopni?? Jakie mobo masz ;] Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
net-land Opublikowano 26 Kwietnia 2008 Zgłoś Opublikowano 26 Kwietnia 2008 Gigabyte p35c-ds3r a grafa w iddle 35 a w stresie do 44 Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...