Skocz do zawartości
net-land

Problem Z Zasilaniem Czy Grafika?

Rekomendowane odpowiedzi

Witam

Mam nastepujacy problem. Czasem tuz po załadowaniu Windowsa wyskakuje mi taki komunikat:

Aby zabezpieczyć sprzęt przed ewentualnym uszkodzeniem lub doprowadzeniem do zablokowania systemu, procesor graficzny zmniejszył swoją wydajność do poziomu umożliwiającego bezpieczne kontynuowanie wykonywanych operacji.

Czy mam ropzumiec ze zasilacz jest uszkodzony? co najlepsze ten komunikat wyskakuje, klikam ojk i tyle. Zadnych innych objawow. Komp stabilny, podczas grania ok. Napiecia miezone nie wiodac jakis wielkich spadkow miedzy iddle a stres. w iddle na 12 jest 11.99 w stresie 11.95. Moj komp to e2160 podkrecony na 3ghz, 2GB Gail, Dysk 250 Samsung, Nagrywarka, Flop i czytnik kart. Grafika to Gigabyte 8800gt TF ( z fabrycznie podniesionymi zegarami na 700, 1840). Temp nie przekraczaja w stresie 45stopnie. No ale problem ujawnia sie przy wczytywaniu Windy. Co prawda tylko pare razy sie pojawil ten komunikat ale mnie niepokoi to.

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

pomijając błady składniowe zdań, literówki i inne pierdółki, mam trzy pytania Czym mierzyłeś ten napięcia? Czy podpiołes dodatkowa zasilanie? i trzecie czy buda jest dobrze chłodzona?

Edytowane przez Kvaz!

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi