cybe Opublikowano 25 Kwietnia 2008 Zgłoś Opublikowano 25 Kwietnia 2008 Witam. Dzisiaj złożyłem kompa i zauważyłem ,że są dosyć wysokie temperatury . Mobo to asus p5k pro a grafika 8800gts gainword . I tak, na mobo temp. osiaga 52 stopnie w idle a grafika 62 . Również zauważyłem,że wentylator od wiatraka działa po prostu wolno,widać aż czarna smugę kiedy się kręcą . Powiedzcie mi jak zwiększyć obroty wiatraka w zasilaczu ? Ps. Obudowa to sharkoon rebel eco 9 Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
YogiCK Opublikowano 25 Kwietnia 2008 Zgłoś Opublikowano 25 Kwietnia 2008 Chyba raczej wypadało by kupić wentylatory jakieś do obudowy. Powiedzmy po jednym na przód i tył - Acutake 120. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Scyzor 663 Opublikowano 25 Kwietnia 2008 Zgłoś Opublikowano 25 Kwietnia 2008 wentylator w zasilaczu kreci sie jak powinien... kup wentle do budy... że wentylator od wiatraka ???? Wentylator Wiatrak zapamietaj to bo nie lubimy jak myli sie te pojecie:D Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
cybe Opublikowano 25 Kwietnia 2008 Zgłoś Opublikowano 25 Kwietnia 2008 no ok . dzięki za pomoc . czyli WENTYLATOR kręci się prawidłowo . a czy te temperatury nie będą zbyt wysokie ? nic się nie stanie ? Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
YogiCK Opublikowano 25 Kwietnia 2008 Zgłoś Opublikowano 25 Kwietnia 2008 Trochę spore, i dlatego zalecamy kupno wentylatorów do obudowy. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Scyzor 663 Opublikowano 25 Kwietnia 2008 Zgłoś Opublikowano 25 Kwietnia 2008 masz zle wentylowana obudowe... pewnie nie masz zednych dodatkowych wentylatorow... zamontuj z przodu i z tylu 120mm i bedzie gites. tez tak mialem i temp na plycie spadla o 15 stopni, a grafice to nie przeszkadza ze ma taki temp. a i jeszcze jedno w jakim programie to sprawdzales??? Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
cybe Opublikowano 25 Kwietnia 2008 Zgłoś Opublikowano 25 Kwietnia 2008 everest!!!!!!!!!!!!!!!!! :) Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Scyzor 663 Opublikowano 25 Kwietnia 2008 Zgłoś Opublikowano 25 Kwietnia 2008 a to ok. to zainwestuj w wentylatory:D Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
cybe Opublikowano 25 Kwietnia 2008 Zgłoś Opublikowano 25 Kwietnia 2008 dobra jest . jutro idę to załatwić . gdybyś jeszcze mógł mi jakieś polecić na przód obudowy i tył tak ? i boki też ? ten acutake 120 będzie dobry ? Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
YogiCK Opublikowano 25 Kwietnia 2008 Zgłoś Opublikowano 25 Kwietnia 2008 Przód - tył wystarczy. Może Acutake 120?? > http://allegro.pl/search.php?string=acutake+120 Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...