Shark19 Opublikowano 26 Kwietnia 2008 Zgłoś Opublikowano 26 Kwietnia 2008 Witam. Proszę o opinie oraz wszystkie cenne informacje na temat płyty głównej Gigabyte GA-73PVM-S2H http://forums.vr-zone.com/showthread.php?p=4436522 Wiem że nie działają na niej pamięci w dualu, ale interesuje mnie jeszcze - czy płyta obsługuje 45nm procesory - czy FSB 333 ( 1333) działa na niej bezproblemowo - czy da się spokojnie do pracy 24/7 ustawić jeszcze większe FSB niz 333 (np 400). I wybaczcie jeszcze że głupie, ale chciałem zapytać czy taka zintegrowana grafika bez problemu uciągnie Aero Visty ? Pozdrawiam Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
YogiCK Opublikowano 26 Kwietnia 2008 Zgłoś Opublikowano 26 Kwietnia 2008 - obsługuje 45nm - skoro jest gwarantowane w specyfikacji przez producenta, to powinno bez problemu działać - nie mam zielonego pojęcia :) Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...