Gość robot Opublikowano 27 Kwietnia 2008 Zgłoś Opublikowano 27 Kwietnia 2008 Mam takie pytanko w vectrze net jest przypisywany do mac adresu modemu...obecnie posiadam scientific atlanta . Jednak chce korzystac z netu poprzez wifi i stad pytanie . Czy Router WRT54GL posiada mozliwosc zmianu MACa ? Czym rozni sie od modelu Router WRT54GS Z gory dziekuje za odpowiedzi Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
nrl Opublikowano 27 Kwietnia 2008 Zgłoś Opublikowano 27 Kwietnia 2008 http://en.wikipedia.org/wiki/WRT54GL#WRT54GL po wgraniu tomato możesz sobie przypisać jaki chcesz adres maca. pozdro Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
dem Opublikowano 27 Kwietnia 2008 Zgłoś Opublikowano 27 Kwietnia 2008 Na oryginalnym oprogramowaniu także, w gwoli ścisłości. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
nrl Opublikowano 27 Kwietnia 2008 Zgłoś Opublikowano 27 Kwietnia 2008 ja tego nie mogłem sprawdzić ;) bo od razu wgrałem tomato. pozdro Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
IGI Opublikowano 29 Kwietnia 2008 Zgłoś Opublikowano 29 Kwietnia 2008 Ale się zapytam z Ciekawości po co zmieniać mac ? Przecież modem łączy się z siecią a nie router więc mac modemu zostaje taki sam ? Router rozdziela tylko sygnał z modemu na sieć. Sam mam net z vectry i nic nie musiałem kombinować ;). Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...