przeciwnik Opublikowano 26 Marca 2003 Zgłoś Opublikowano 26 Marca 2003 zadam głupie pytanie. Do ktorego gniazda pci najlepiej włozyć karte sieciową ? patrząc od gory komputera:) ( czy może nie ma to róznicy? Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
FumFel_20 Opublikowano 26 Marca 2003 Zgłoś Opublikowano 26 Marca 2003 :lol: :lol: A jak myślisz?? :lol: Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
przeciwnik Opublikowano 26 Marca 2003 Zgłoś Opublikowano 26 Marca 2003 nic nie myśle :lol: Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
FumFel_20 Opublikowano 26 Marca 2003 Zgłoś Opublikowano 26 Marca 2003 Powiedz mi, czy każde wejśćie PCI jest inaczej taktowane czy co, zę jest jakaś różnica? Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
przeciwnik Opublikowano 26 Marca 2003 Zgłoś Opublikowano 26 Marca 2003 nie wiem :oops: dlatego pytam!!! Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
FumFel_20 Opublikowano 26 Marca 2003 Zgłoś Opublikowano 26 Marca 2003 Aha :) Wszystkie PCI d których można wsadzać karty sieciowe (PCI oczywiście) są taktowane 33 mhz więć no problem.Możesz wsadzać do każdego.No chyba że będzie jakiś konflikt przerywań (ja tak miałęm) ale wątpie. Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
przeciwnik Opublikowano 26 Marca 2003 Zgłoś Opublikowano 26 Marca 2003 moja sieciowka chodzi na przerwaniu 21 co w sumie jest dziwne bo winda przerwań ma 16 :twisted: Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
FumFel_20 Opublikowano 26 Marca 2003 Zgłoś Opublikowano 26 Marca 2003 A dla czego winna na 16?Kiedys miałęm sieciówke to chodziłą na IRQ 3, jeszcze inna na 11..... Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
przeciwnik Opublikowano 26 Marca 2003 Zgłoś Opublikowano 26 Marca 2003 nie mówiłem że winna chodzić na 16 ale że windows ( winda) ma 16 przerwań a sieciowka chodzi teraz na 21 i czasem są rózne jaja np. nie widzi sieci itp..... Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
FumFel_20 Opublikowano 26 Marca 2003 Zgłoś Opublikowano 26 Marca 2003 no tak źle przeczytałem, sorka :) Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...