pci Opublikowano 29 Kwietnia 2008 Zgłoś Opublikowano 29 Kwietnia 2008 Witam chciałem się zapytać czy ktoś używa tego trybu CrossFireX? Ze znalezionych w sieci info udało mi się ustalić że działa tylko na Viscie (pierwszy minus), i w np: pulpicie, gpu grafy zostaje wyłączone i zaczyna działać integra. Zastanawiam sie czy karta serio przestaje czerpać prąc i wydzielać ciepło, czy raczej tylko jej takty są obniżone. Jeżeli by grafa całkowicie została wyłączana to fajna sprawa dla maniaków ciszy :] (jak ja) a jeśli tylko takty to chyba gra nie warta świeczki. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
szymciu Opublikowano 19 Września 2010 Zgłoś Opublikowano 19 Września 2010 witam, podpinam się pod temat żeby nie zaczynać nowego. Moje pytanie brzmi czy na pewno nie możliwe jest połączenie HD4850 z HD5770. z góry dzięki za treściwe odpowiedzi ;] Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
andrew777 Opublikowano 19 Września 2010 Zgłoś Opublikowano 19 Września 2010 (edytowane) Jest możliwe, ale nie jest opłacalne. Jeżeli masz zamiar zmienić HD4850 na HD5770 to dołóż przynajmniej do GTX 460. Wzrost wydajności będzie większy niż po zmianie na HD5770. Edytowane 19 Września 2010 przez andrew777 Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
szymciu Opublikowano 22 Września 2010 Zgłoś Opublikowano 22 Września 2010 nie jestem jakoś specjalnie przekonany do Nvidii, nie tyle co fanboy ATI (AMD w tej chwili) ale jakoś się zraziłem do zielonych. dzięki za odpowiedź ;P poczekam na serie 6 radków i zobaczę jak rynek na nie zareaguje cenowo ;] Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...