ZwieRZakwawa Opublikowano 1 Maja 2008 Zgłoś Opublikowano 1 Maja 2008 Witam, W sobotę Tata wyprawia 60siątke wiec parę osób sie zejdzie(w podobnym wieku) Mam tam niejako robić za barmana bo nie mają to być zwykłe imieninki(z tym że jest problem bo tata już zakupił curacao i dlatego chodzi mi o drinki z tym) no i mam pytanie: z drinków z Curacao znam tylko Kamikadze ale wiem że daje się je do wielu innych drinków? Znacie jakieś przepisy? Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
NeonPPC Opublikowano 1 Maja 2008 Zgłoś Opublikowano 1 Maja 2008 (edytowane) http://www.webtender.com/cgi-bin/search?na...&verbose=on juz dalej sobie powinienes poradzic ;] Edytowane 1 Maja 2008 przez Neon69 Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Racuch Opublikowano 1 Maja 2008 Zgłoś Opublikowano 1 Maja 2008 (edytowane) prosty przepis: do szklanki 1/3 wóda, 2/3 sok (pomarańcz, kaktus ew. [jabłko-ananas] plasterek cytryny + 4-5 kostek lodu [mieszamy]a na koniec kapkę curacao dosłownie deko błękit opada na dno i masz smak i wygląd w użyciu od czasu do czasu ;) wciąga ;) Edytowane 1 Maja 2008 przez Racuch Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...