Eskan Opublikowano 2 Maja 2008 Zgłoś Opublikowano 2 Maja 2008 No właśnie... Które z tych pamięci wybrać dla platformy budowanej na DFI LanParty DK P35-T2RS ? Mushkin XP2-6400, 4-4-4-12, Dual Pack (2x 2048 MB) Mushkin SP2-6400+, 5-5-5-18 (2x 2048 MB) Gdyby ta płyta obsługiwała PC2-8000 to wybrałbym Mushkin XP2-8000 Redline <_< Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
DDR2 Opublikowano 2 Maja 2008 Zgłoś Opublikowano 2 Maja 2008 No właśnie... Które z tych pamięci wybrać dla platformy budowanej na DFI LanParty DK P35-T2RS ? Mushkin XP2-6400, 4-4-4-12, Dual Pack (2x 2048 MB) Mushkin SP2-6400+, 5-5-5-18 (2x 2048 MB) Gdyby ta płyta obsługiwała PC2-8000 to wybrałbym Mushkin XP2-8000 Redline <_< Między tymi dwoma to białe xp2 Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Xtreme Addict Opublikowano 2 Maja 2008 Zgłoś Opublikowano 2 Maja 2008 Płyta obsługuje nawet więcej niż PC8000 Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Eskan Opublikowano 3 Maja 2008 Zgłoś Opublikowano 3 Maja 2008 Płyta obsługuje nawet więcej niż PC8000 :blink: Wg specyfikacji obsługiwana pamięć to max 6400. Mogłbys mi przybliżyć dlaczego tak uważasz? Jeśli wyjdzie jednak na Twoje to Redline, o których wspominałem? Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
disaster3 Opublikowano 3 Maja 2008 Zgłoś Opublikowano 3 Maja 2008 ekhm,.... gdyby wszyscy wierzyli tak specyfikacji to swiat zszedlby na psy. Poprzegladaj sobie syganturki wiekszosci uzytkownikow i zobacz jak maja wykrecone sprzety. Poza tym jesli zadajesz takie pytanie a masz zamiar kupic sobie DFI DK P35 to sobie odpusc, bo widze ze nie masz pojecia o sprzecie a ustawienie biosa w tej plycie nie nalezy do najlatwiejszych. Kup sobie lepiej jakas MSI albo ASUS'a gdzie mnogosc opcji jest duzo mniejsza i wiekszosc rzeczy mozna zostawic na auto. Aha i nie pisze tego zeby Ciebie obrazic tylko chce Ci uzmyslowic ze plyty DFI nie sa dla laikow i mozna sobie tylko takim zakupem krzywde zrobic, jak sie nie ma lub ma male pojecie o sprzecie. Na w/w plytach zrobisz to samo a sa duzo latwiejsze w okielznaniu. Dla ulatwienia dodam ze ja mam ta DFI i juz mialem chyba rodzaje pamieci na niej lacznie z podkrecaniem i z zadnym na niej nie bylo problemow. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Eskan Opublikowano 3 Maja 2008 Zgłoś Opublikowano 3 Maja 2008 @disaster3 Nie obraziłem się i daleko mi do tego. Kiedyś, ze 200 lat temu... złożyłem sobie sprzęt na Abit NF7S z myślą o kręceniu. Co nieco wiedzy uzbierałem zanim sobie to-to kupiłem ale nie można powiedziec że byłem obcykany na oh i ah! Nie bałem się wyzwania wtedy i nie obawiam się go teraz. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...