Gość Opublikowano 27 Marca 2003 Zgłoś Opublikowano 27 Marca 2003 mam naly problem z nero tzn probowalem wypalic plyte z CD-textem probowalem 3 razy i nie wychodzilo mam winshita XP prof jak ktos wie jak zrobic zeby dzialalo to prosze o pomoc Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość Opublikowano 27 Marca 2003 Zgłoś Opublikowano 27 Marca 2003 ps moja nagrywarka obsluguje cd-text Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
ArthJ Opublikowano 27 Marca 2003 Zgłoś Opublikowano 27 Marca 2003 heh. ja jak nagrywam mp3 skonwertowane na wavy to cd text robi sie sam pod awrunkiem ze wav jest opisany - tytul i wykonawca. byc moze sa jakies inne problemy ale ja nie mam..... Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
kobus Opublikowano 27 Marca 2003 Zgłoś Opublikowano 27 Marca 2003 a pozniej na wieze tylko ze moja chyba nie obsluguje :( mam PANASONIC SA-AK44 Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
ArthJ Opublikowano 27 Marca 2003 Zgłoś Opublikowano 27 Marca 2003 no jak nie obsluguje to wiesz.... ;) Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość Opublikowano 28 Marca 2003 Zgłoś Opublikowano 28 Marca 2003 heh. ja jak nagrywam mp3 skonwertowane na wavy to cd text robi sie sam pod awrunkiem ze wav jest opisany - tytul i wykonawca. byc moze sa jakies inne problemy ale ja nie mam..... A jakiego windowsa uzywasz bo te wavy byly opisane i nic komlatenie nie wyszlo z tym cd_textem Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
ArthJ Opublikowano 28 Marca 2003 Zgłoś Opublikowano 28 Marca 2003 nie sadze aby winda miala wplyw - mam xp, ale na me tez bylo ok. a moze to kwestia progsa do wypalania ?! ja uzywam nero. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość Opublikowano 28 Marca 2003 Zgłoś Opublikowano 28 Marca 2003 Ja tez uzywzm nero i wlasnie przed chwila sciagnolem sobie 5.5.10.15a i nadal nie dziala kolejna plyta zwalona moze ktos wie z tym chodzi mam nagrywarke lg i ono podobno obsluguje cd-text mam wypalic komys plyte i bardzo chce zeby ten cd-text byl na tej plycie juz mnie cos trafia jak na razie piec plyt zwalonych jutro instaluje 98 moze pomoze mam nadzieje Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...