Skocz do zawartości
Szczygieł

Internet Synchroniczny (na Gwałt)

Rekomendowane odpowiedzi

Witam.

Mam taki problem, szukam internetu synchronicznego 10Mb/s. Szukałem w szukajce i na forum ale nic ciekawego nie znalazłem. Jeśli macie jakieś propozycje to piszcie... (cena nie gra dużej roli)

Pozdrawiam

internet synchroniczny? a co to takiego?

Chyba że chodzi o symetryczny - jeżeli w poznaniu to da się załatwić. Aczkolwiek cena to nie mniej niż jakiś 1kzł (zakładając że odbiór załatwisz sobie samemu i nie wymagasz jakiś szczególnych gwarancji ruchu/SLA ;))

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

Co do terminologi to ludzie piszą to wymiennie z tego co zauważyłem(może sie myle, nie wiem :oops: ).

A chodzi o takie miasto Ząbki, obok Warszawy.

Znalazłem 8Mb/s za 1790zł w perfekt Net. Co do SLA nie jestem wybredny

Może macie jakieś inne propozycje?

Edytowane przez Szczygieł

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

internet synchroniczny? a co to takiego?

Chyba że chodzi o symetryczny - jeżeli w poznaniu to da się załatwić. Aczkolwiek cena to nie mniej niż jakiś 1kzł (zakładając że odbiór załatwisz sobie samemu i nie wymagasz jakiś szczególnych gwarancji ruchu/SLA ;))

synchroniczny = symetryczny mialem nawet taki opis na jakiejs stronie operatora ale zapomnialem jakiego ;]

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi