Szczygieł Opublikowano 7 Maja 2008 Zgłoś Opublikowano 7 Maja 2008 Witam. Mam taki problem, szukam internetu synchronicznego 10Mb/s. Szukałem w szukajce i na forum ale nic ciekawego nie znalazłem. Jeśli macie jakieś propozycje to piszcie... (cena nie gra dużej roli) Pozdrawiam Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
undefine Opublikowano 7 Maja 2008 Zgłoś Opublikowano 7 Maja 2008 Witam. Mam taki problem, szukam internetu synchronicznego 10Mb/s. Szukałem w szukajce i na forum ale nic ciekawego nie znalazłem. Jeśli macie jakieś propozycje to piszcie... (cena nie gra dużej roli) Pozdrawiam internet synchroniczny? a co to takiego? Chyba że chodzi o symetryczny - jeżeli w poznaniu to da się załatwić. Aczkolwiek cena to nie mniej niż jakiś 1kzł (zakładając że odbiór załatwisz sobie samemu i nie wymagasz jakiś szczególnych gwarancji ruchu/SLA ;)) Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Szczygieł Opublikowano 7 Maja 2008 Zgłoś Opublikowano 7 Maja 2008 (edytowane) Co do terminologi to ludzie piszą to wymiennie z tego co zauważyłem(może sie myle, nie wiem :oops: ). A chodzi o takie miasto Ząbki, obok Warszawy. Znalazłem 8Mb/s za 1790zł w perfekt Net. Co do SLA nie jestem wybredny Może macie jakieś inne propozycje? Edytowane 8 Maja 2008 przez Szczygieł Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
sw1ssst Opublikowano 9 Maja 2008 Zgłoś Opublikowano 9 Maja 2008 internet synchroniczny? a co to takiego? Chyba że chodzi o symetryczny - jeżeli w poznaniu to da się załatwić. Aczkolwiek cena to nie mniej niż jakiś 1kzł (zakładając że odbiór załatwisz sobie samemu i nie wymagasz jakiś szczególnych gwarancji ruchu/SLA ;)) synchroniczny = symetryczny mialem nawet taki opis na jakiejs stronie operatora ale zapomnialem jakiego ;] Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
piterus90 Opublikowano 27 Maja 2008 Zgłoś Opublikowano 27 Maja 2008 synchroniczny to nie to samo co symetryczny. ADSL zestawiony na 512/512 jest symetryczny a synchroniczny nie jest Chociażby tu można sobie poczytać: http://www.3vnet.pl/modules.php?name=News&...icle&sid=81 Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...