feluś Opublikowano 7 Maja 2008 Zgłoś Opublikowano 7 Maja 2008 (edytowane) Witam, przymierzam się do zakupu 19 wide(do 800zł , większego nie chce) i zastanawiam się czy wybrać tego samsunga czy Lg. Większość czasu przed monitorem spędzam w półmroku chodząc po necie czasami w coś zagram lub obejrzę jakiś film. Który monitor mi Panowie polecacie. Kolejna kwestia to taka iż panel musi być "nisko" czyli jak najniżej podstawy czy w obu monitorach da się maksymalnie obniżyć panel do podstawy?. Z góry dziękuje i pozdrawiam. Jeszcze jedna kwestia Lg podobno daje 30 dni gwarancji na bad pixele, a jak wygląda sprawa z Samsungiem? Lg widze, że kiepsko z dostępnością ew zakup jakiego jeszcze monitora warto rozważyć , im taniej tym lepiej oczywiście :D Edytowane 7 Maja 2008 przez feluś Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
seba1983 Opublikowano 14 Maja 2008 Zgłoś Opublikowano 14 Maja 2008 ten samsung bedzie od piatku w media za 599 zl , jest teraz jakas loteria z matrycami oplaca sie go brac ? Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
feluś Opublikowano 15 Maja 2008 Zgłoś Opublikowano 15 Maja 2008 Oglądałem wczoraj monitory lcd w saturnie i ten samsung wyróżniał się bardzo kiepską jakością obrazu (może to kwestia ustawień) . W każdym bądz razie decyduje się na LG. Pozatym ten samsung to loteria z matrycami a ja ryzyka nie lubię. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Tynio Opublikowano 22 Maja 2008 Zgłoś Opublikowano 22 Maja 2008 Oglądałem wczoraj monitory lcd w saturnie i ten samsung wyróżniał się bardzo kiepską jakością obrazu (może to kwestia ustawień) . W każdym bądz razie decyduje się na LG. Pozatym ten samsung to loteria z matrycami a ja ryzyka nie lubię. Cześć Widzisz a ja miałem odwrotne wrażenie i LG miał gorszy obraz od Samsunga Myślę, że to wszystko kwestia ustawień , pytałem się gościa i sam powiedział, że najlepiej indywidualnie podłączyć do kompa i zobaczyć. Samsung nie daje gwarancji na bad czy sub pixele, ale w MM daje 7 dni na wymianę monitora na inny lub na ten sam (jeżeli są jakieś uwalone pixele) Ja zaryzykowałem i zakupiłem tego Szajsunga w promocji za 599 zł i powiem, że opłacało się po podłączeniu pod DVI obraz ładny , minęło już 5 dni 0 sub/bad pixeli Tynio Pozdrawiam Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...