junior777 Opublikowano 7 Maja 2008 Zgłoś Opublikowano 7 Maja 2008 Drodzy forumowicze zwracam się do was z prośbą o znalezienie laptopa. Nie ukrywam że podoba mi się stylistyka laptopów HP Pavilion i czegoś w tym guście poszukuje. Sprzęt chcę zakupić tutaj w kraju za 2000zł lub w USA za 900$. Pewnie bardziej opłaca się w USA. Tylko co? Co wymagam od laptopa: - 2000zł / 900$ <- nieprzekraczalna granica ani grosza/centa więcej - najlepiej HP Pavilion choć jak będzie coś lepszego to biorę - procesor dwurdzeniowy - WiFi - może być Vista - mobilność, czas pracy na baterii nie musi być super długi - na laptopie nie będę grać od tego mam PC, jedynie czasami film jakiś - laptop głównie do pisana, net, programowanie, projektowanie WWW od bardziej wymagających rzeczy mam PC - w miarę cichy - dysk coś koło 120GB - 2/3GB RAM - S-Video (TV-Out) - żeby się nie przycinały filmy HD Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
maciek2107 Opublikowano 8 Maja 2008 Zgłoś Opublikowano 8 Maja 2008 poskladaj sobie jakieos della vostro na amerykanskiej stronie della Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość -X- Opublikowano 8 Maja 2008 Zgłoś Opublikowano 8 Maja 2008 Nie składaj nigdy zamówień na stronach producentów bo tam są ceny sugerowane (wysokie) a u sprzedawcy na ebayu masz ceny z rabatem (bo każdy chce sprzedać). Vostro to tania masówka, jak masz 900$ to kup della XPS za 800$ kupisz już maszynę spełniającą twoje wymagania. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
junior777 Opublikowano 8 Maja 2008 Zgłoś Opublikowano 8 Maja 2008 Dzięki:) A powiedzcie co z laptopami z UK? Opłaca się tam? Jaki model tego XPS jak już najlepiej :) Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość ifrin Opublikowano 9 Maja 2008 Zgłoś Opublikowano 9 Maja 2008 Nie składaj nigdy zamówień na stronach producentów bo tam są ceny sugerowane (wysokie) a u sprzedawcy na ebayu masz ceny z rabatem (bo każdy chce sprzedać).Producenci tez często oferują rabaty/kupony/promocje itp. Ja np.Dell-a dzięki takiemu kuponowi kupiłem 30% taniej, do tego moglem skonfigurować według własnych upodobań i z gwarancja ważną w Polsce (NBD): Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...