Ardianz Opublikowano 9 Maja 2008 Zgłoś Opublikowano 9 Maja 2008 kandydaci (po długich rozmyślaniach) to: F1 640gb 280zł (750 jest już chyba na 3 talerzach czyli głośniejsza) Western Digital Caviar SE16 640GB (AAKS) 310zł co będzie cichsze i wydajniejsze, bo oba dyski są polecane tylko, który lepszy :blink: ciekawe jak z hałasem i wibracjami ??? Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
scazi Opublikowano 10 Maja 2008 Zgłoś Opublikowano 10 Maja 2008 Z Twojego opisu wnioskuję, że masz WD 120 GB JB... one do najcichszych nie należały, zwłaszcza po jakimś czasie intensywnej eksploatacji (wiem bo mam 2 sztuki), więc cokolwiek wybierzesz i tak będzie ciszej. Jeśli wybierzesz WD to dodatkowo będzie trwalej - Seagate schodzi na psy jeśli chodzi o niezawodność. pozdro. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Ardianz Opublikowano 10 Maja 2008 Zgłoś Opublikowano 10 Maja 2008 z tym, że chodziło mi o samsunga nie seagate :D (nie chcę żeby dysk popsuł mi resztę w miarę cichego kompa) ale masz racje co do mojego wd 120. mimo, iż leży swobodnie na gąbce hałasuje jak cholera :/ głośnym dyskom mówię nie, poza tym jak kupię teraz 640gb to mi styknie na parę dobrych lat więc wolałbym wybrać dobrze Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
zgf1 Opublikowano 11 Maja 2008 Zgłoś Opublikowano 11 Maja 2008 (edytowane) Kupilem Samsunga F1 640GB, a poprzednio mialem dwa dyski Samsunga 250 i 200GB, jestem w pelni zadowolony, dysk jest bardzo cichy i chlodniejszy niz poprzednie. Zdecydowanie polecam :) Tez wyciszam kompa, pozostal zasilacz ktory szumi niestety i w sumie tylko jego w kompie slychac... Edytowane 11 Maja 2008 przez zgf1 Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość Opublikowano 11 Maja 2008 Zgłoś Opublikowano 11 Maja 2008 F1 640gb 280zł (750 jest już chyba na 3 talerzach czyli głośniejsza)Gdzie masz go w takiej cenie ? Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
forest kila zbila Opublikowano 12 Maja 2008 Zgłoś Opublikowano 12 Maja 2008 samsung kosztuje 303 w dystrybucji ;] Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
zgf1 Opublikowano 12 Maja 2008 Zgłoś Opublikowano 12 Maja 2008 Chyba jednak nie: http://www.ceneo.pl/1454322 Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Ardianz Opublikowano 12 Maja 2008 Zgłoś Opublikowano 12 Maja 2008 (edytowane) Gdzie masz go w takiej cenie ? był za tyle w znak.pl ale teraz 293 zł :/ kurcze i dalej jestem w kropce, który dysk kupić :D Edytowane 12 Maja 2008 przez Ardianz Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
tomaszko Opublikowano 12 Maja 2008 Zgłoś Opublikowano 12 Maja 2008 kupuj samsunga 640Gb na www.ulubiony.pl . Do mnie już taki jedzie :) Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość Opublikowano 15 Maja 2008 Zgłoś Opublikowano 15 Maja 2008 Do mnie dzisiaj zajechal :) Dalem 303zl, ale przynajmniej w sklepie na miejscu. Wlasnie sie formatuje :) Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...