Skocz do zawartości
Slayer

Myszki USB 800cpi optyczne na kablu z 4 i więcej przycisków

Rekomendowane odpowiedzi

Jak w temacie- 4 i więcej przycisków, 800 cpi ( dpi) i oczywiście kabelek na USB. To byłby ideał- tylko proszę- nie podawajcie żadnych MX-ów, bo nie stać większość na takie cacko :?

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

polecam pilot mouse optical logiteha - ma 800 dpi , całkiem wygodna , napewno na długo starczy , ma coprawda bodajze tylko 1600 migawek / s (MX'y maja ~5250 a IE3.0 ma ~6000 )

możesz takze zastanowić sie nad któraś z myszek micorsoftu które maja taki sam czujnik jak IE3.0 tyle ze mniej przycisków i inny kształt

pilot mouse optical kosztuje troche ponad 100 zł (chyba 120 ale nie dam głowy ) myszka microsoftu podobnie

btw - o myszkach to całkiem sporo jest ich na forum ( spro wypowiedzi jest takze o tych tańszych -np. A-techa)

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

Microsoft inteli mouse explorer 3.0 - i wszystko jasne ;) a tak powaznie to mam te myszke i kupilem ja niedawno w balcie za 129 zloty troche sie szczypalem bo wiecie wydac tyle kasy na gryzonia ale jest w stu procentach warto !!!!!!!! W Ut teraz mi sie gra znzcznie lepiej jest 4 przyciski plus rolka no i przedewszystkim wszystkie mozna zbindowac a nie jak w mx czesc jest nieaktywna to po co im tyle ptzyciskow (moze teraz jest inaczej )

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

TO wpłać mi na konto ze 120 zł - wtedy z chęcią takie coś sobie kupię :D Przecież pisałem, żeby mi nie wyjeżdżać z MX-ami ;)

CO do wyboru myszki - jeżeli się wykosztować mam, to całkiem niezła jest mycha : IntelliMouse Optical. Parametry ma super, jakoś może przeboleję, że tylko 600 cpi. Z tego co widzę- Explorer 3.0 różni się tylko wyglądem- optyke i funkcje ma identyczne, za to cena ze 45% wyższa ( komputronik). Moze znacie jakiś normalny sklep, gdzie można by było kupić to cacko, bo ci z Komputronika chyba oszaleli- ponad 20 zł za przesyłkę- a niech spi.... ;)

PS- mycha ma być do 110 zł ( z bólem :( )- czy oprócz tego Microsoft-a coś o podobnych parametrach wchodzi w grę? NO i pamiętajcie- nie wchodzą w grę myszki z 3 klawiszami ( czyli większość Logitech-ów)- to ma być myszka do grania ( po to są te dodatkowe przyciski ;)).

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

I jak- wiecie, gdzie znajdę Microsoft IntelliMouse Optical w rozsądnej cenie?

PS- mało dzisiaj nie kupił A4Tech WOP-35 na USB.....ale się rozmyśliłem ( już 4-5 raz ;D )

Co do Optical-a- jak na razie znalazłem w Balta.pl za 119 zł i komputronik.pl za 110 zł( odpada- wysyłka 20 zł :? )...moze gdzieś są jeszcze w niższej cenie?

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

Nowa myszka nowe problemy :? Pod XP sterownik ( najnowszy) ładnie się instaluje i mam dostęp do wszystkich 5 klawiszy. Pod ME nie jest już tak słodko :? System poprawnie wykrywa myszkę- instaluje swoje stery- ale tylko 3 klawisze ze skrolem działają, gdyż oprogramowanie do klawiszy nie chce się zainstalować ( wyskakuje za każdym razem błąd rozpakowanego 1 pliku do temp)....ech te Windowsy 9x :/

PS- myszkę kupiłem w Strefa K u siebie w Białymstoku :)

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

A4Tech RFSOP-35A

Bezprzewodowa radiowa na USB - duzo doatkowe wyposazenia - przedluzka USB, przelotka PS/2 - USB, akumulatory, Kablek na USB do ladowania myszy (w czasie pracy)

Jestem jej uzytkownikiem 3 miesiace i jestem bardzo zadowolony.

Wszystko za 125zl

Przedtem mialem A4TECH WOP-35, ale cos zjaralem jak wlutowywalem UV Ledy

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

• Dodaj nową pozycję...