Slayer Opublikowano 27 Marca 2003 Zgłoś Opublikowano 27 Marca 2003 Jak w temacie- 4 i więcej przycisków, 800 cpi ( dpi) i oczywiście kabelek na USB. To byłby ideał- tylko proszę- nie podawajcie żadnych MX-ów, bo nie stać większość na takie cacko :? Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Slayer Opublikowano 27 Marca 2003 Zgłoś Opublikowano 27 Marca 2003 PS- czemu 800 cpi? Ta moja- kulkowa ma 520 cpi i jest dla mnie za wolna :) Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
HP Opublikowano 27 Marca 2003 Zgłoś Opublikowano 27 Marca 2003 polecam pilot mouse optical logiteha - ma 800 dpi , całkiem wygodna , napewno na długo starczy , ma coprawda bodajze tylko 1600 migawek / s (MX'y maja ~5250 a IE3.0 ma ~6000 ) możesz takze zastanowić sie nad któraś z myszek micorsoftu które maja taki sam czujnik jak IE3.0 tyle ze mniej przycisków i inny kształt pilot mouse optical kosztuje troche ponad 100 zł (chyba 120 ale nie dam głowy ) myszka microsoftu podobnie btw - o myszkach to całkiem sporo jest ich na forum ( spro wypowiedzi jest takze o tych tańszych -np. A-techa) Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
lucas0 Opublikowano 27 Marca 2003 Zgłoś Opublikowano 27 Marca 2003 Bierz Microsoft IE 3.0 i nad niczym innym sie nie zastanawiaj. Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Eclipse Opublikowano 27 Marca 2003 Zgłoś Opublikowano 27 Marca 2003 Microsoft inteli mouse explorer 3.0 - i wszystko jasne ;) a tak powaznie to mam te myszke i kupilem ja niedawno w balcie za 129 zloty troche sie szczypalem bo wiecie wydac tyle kasy na gryzonia ale jest w stu procentach warto !!!!!!!! W Ut teraz mi sie gra znzcznie lepiej jest 4 przyciski plus rolka no i przedewszystkim wszystkie mozna zbindowac a nie jak w mx czesc jest nieaktywna to po co im tyle ptzyciskow (moze teraz jest inaczej ) Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
michalak Opublikowano 27 Marca 2003 Zgłoś Opublikowano 27 Marca 2003 bierz MX500 albo MX700, nie zawiedziesz się Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Slayer Opublikowano 27 Marca 2003 Zgłoś Opublikowano 27 Marca 2003 TO wpłać mi na konto ze 120 zł - wtedy z chęcią takie coś sobie kupię :D Przecież pisałem, żeby mi nie wyjeżdżać z MX-ami ;) CO do wyboru myszki - jeżeli się wykosztować mam, to całkiem niezła jest mycha : IntelliMouse Optical. Parametry ma super, jakoś może przeboleję, że tylko 600 cpi. Z tego co widzę- Explorer 3.0 różni się tylko wyglądem- optyke i funkcje ma identyczne, za to cena ze 45% wyższa ( komputronik). Moze znacie jakiś normalny sklep, gdzie można by było kupić to cacko, bo ci z Komputronika chyba oszaleli- ponad 20 zł za przesyłkę- a niech spi.... ;) PS- mycha ma być do 110 zł ( z bólem :( )- czy oprócz tego Microsoft-a coś o podobnych parametrach wchodzi w grę? NO i pamiętajcie- nie wchodzą w grę myszki z 3 klawiszami ( czyli większość Logitech-ów)- to ma być myszka do grania ( po to są te dodatkowe przyciski ;)). Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
michalak Opublikowano 27 Marca 2003 Zgłoś Opublikowano 27 Marca 2003 sorx, niedoczytałem do końca twojego postu Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
michalak Opublikowano 27 Marca 2003 Zgłoś Opublikowano 27 Marca 2003 P.S. w grach nie używam więcej niż 3 przycisków, używam scrolla, mouse1 i 2, i czasami mouse3. Logitech Mx300 w zupełności wystarczy Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Slayer Opublikowano 27 Marca 2003 Zgłoś Opublikowano 27 Marca 2003 Michalak- jak już napisałem- pomijam szerokim łukiem wszelkie MX-y. Najtańszy MX 300 kosztuje dobrze koło 180 zł- dopłacisz mi już tylko 70 zł i go kupię :D Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Slayer Opublikowano 1 Kwietnia 2003 Zgłoś Opublikowano 1 Kwietnia 2003 I jak- wiecie, gdzie znajdę Microsoft IntelliMouse Optical w rozsądnej cenie? PS- mało dzisiaj nie kupił A4Tech WOP-35 na USB.....ale się rozmyśliłem ( już 4-5 raz ;D ) Co do Optical-a- jak na razie znalazłem w Balta.pl za 119 zł i komputronik.pl za 110 zł( odpada- wysyłka 20 zł :? )...moze gdzieś są jeszcze w niższej cenie? Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Slayer Opublikowano 2 Kwietnia 2003 Zgłoś Opublikowano 2 Kwietnia 2003 No ludzie - jutro dostaję IntelliMouse Optical :D Już zacieram łapki na tą mychę :) O godznie 12:00 odbieram paczkę :) 117 zł w plecy, ale mam nadzieję, że warto było 8) Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Slayer Opublikowano 3 Kwietnia 2003 Zgłoś Opublikowano 3 Kwietnia 2003 No i mam :D Mycha lux- ta moja stara A4Tech przy tym to ruska podróba :D Full wypas :D Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
yuri Opublikowano 3 Kwietnia 2003 Zgłoś Opublikowano 3 Kwietnia 2003 miało nie być o mx-ach ale tak naprawdę to chyba jedyny dobry wybór. mój brat ma MX500 i sprzecik jest na wypasie Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
thical Opublikowano 3 Kwietnia 2003 Zgłoś Opublikowano 3 Kwietnia 2003 inteli 3.0 r0X !!! -wiekszosc prosow grajacych w ftp [quake, cs] poleci ci tylko explorera. Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
yuri Opublikowano 3 Kwietnia 2003 Zgłoś Opublikowano 3 Kwietnia 2003 inteli 3.0 r0X !!! -wiekszosc prosow grajacych w ftp [quake, cs] poleci ci tylko explorera. no w ftp trzeba chyba umieć grać bo to jest protokół :mrgreen: mój brat gra w cs i sobie chwali sprzęt Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
thical Opublikowano 3 Kwietnia 2003 Zgłoś Opublikowano 3 Kwietnia 2003 inteli 3.0 r0X !!! -wiekszosc prosow grajacych w ftp [quake, cs] poleci ci tylko explorera. no w ftp trzeba chyba umieć grać bo to jest protokół :mrgreen: taa moj blad 8) Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Slayer Opublikowano 3 Kwietnia 2003 Zgłoś Opublikowano 3 Kwietnia 2003 Nowa myszka nowe problemy :? Pod XP sterownik ( najnowszy) ładnie się instaluje i mam dostęp do wszystkich 5 klawiszy. Pod ME nie jest już tak słodko :? System poprawnie wykrywa myszkę- instaluje swoje stery- ale tylko 3 klawisze ze skrolem działają, gdyż oprogramowanie do klawiszy nie chce się zainstalować ( wyskakuje za każdym razem błąd rozpakowanego 1 pliku do temp)....ech te Windowsy 9x :/ PS- myszkę kupiłem w Strefa K u siebie w Białymstoku :) Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Sniper Opublikowano 5 Kwietnia 2003 Zgłoś Opublikowano 5 Kwietnia 2003 Jak myszka to tylko Microsoft :) Mam IE 3.0 (kosztowała 150 zł) i nie zmieniłbym jej na jakiegoś MXa. Teraz kupie klawisze :) Oczywiście też z Redmond ;) Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
SpiderMAN Opublikowano 5 Kwietnia 2003 Zgłoś Opublikowano 5 Kwietnia 2003 A4Tech RFSOP-35A Bezprzewodowa radiowa na USB - duzo doatkowe wyposazenia - przedluzka USB, przelotka PS/2 - USB, akumulatory, Kablek na USB do ladowania myszy (w czasie pracy) Jestem jej uzytkownikiem 3 miesiace i jestem bardzo zadowolony. Wszystko za 125zl Przedtem mialem A4TECH WOP-35, ale cos zjaralem jak wlutowywalem UV Ledy Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...