speede19 Opublikowano 10 Maja 2008 Zgłoś Opublikowano 10 Maja 2008 A więc mam pytanie odnośnie procesora Intel w moim laptopie. Nigdzie nie mogę znaleźć informacji o gnieździe procesora w mojej mobo w lapku. W programie OCCT znalazłem model płyty głównej " MICRO-STAR INT'L CO.,LTD. MS-1034 ". Obecnie mam procesor " Genuine Intel® CPU T2080 @ 1.73 Ghz (Yonah) " . Chodzi mi o to czy z czasem mógłbym dokupić inny procesor (chodzi mi np. o Intel mobile Core2 Duo T8300 (2.40 GHz) lub chociaż jakiś 65nm z serii C2D T7x00. W instrukcji obsługi nic nie pisze o gnieździe procesora. Laptop jest firmy LG ale dokładnego modelu nie pamiętam, i nie mam teraz dostępu do tej informacji :( Z góry dziękuję za pomoc. Pozdrawiam. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
romek-o Opublikowano 10 Maja 2008 Zgłoś Opublikowano 10 Maja 2008 twój laptop posiada socket M, z najszybszych procesoró z serii T7xxx wsadzisz tam modele T7200, T7400, T7600 na FSB 667 mhz. O penrynach zapomnij. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...