smurv Opublikowano 14 Maja 2008 Zgłoś Opublikowano 14 Maja 2008 http://www.allegro.pl/item364924447_korpus..._uzwojenie.html zauwazylem ta aukcje, czego oprocz topu bedzie mi brakowac jesli wylicytuje ta aukcje ?? tam zdajsie powinnien byc wirnik + kable, tak ? da rade to naprawic ? warto to kupowac ? Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
pc_max Opublikowano 14 Maja 2008 Zgłoś Opublikowano 14 Maja 2008 (edytowane) http://forum.purepc.pl/temat/Sprzedam/19/A...e-Tylko/265591/ Brakuje wirnika, topu, śrubek i kabelków zasilających. Największym problemem będzie wirnik- resztę można zrobić tudzież dokupić. Edit -> zapomniałem o płytce "sterującej" (czy jak ją nazwać)- również brak. Edytowane 14 Maja 2008 przez pc_max Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
smurv Opublikowano 14 Maja 2008 Zgłoś Opublikowano 14 Maja 2008 wirnik mozna gdzies kupic, dosztukowac ? Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Arni Opublikowano 14 Maja 2008 Zgłoś Opublikowano 14 Maja 2008 jak chcesz to pcb zjarane mam :lol: Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
smurv Opublikowano 14 Maja 2008 Zgłoś Opublikowano 14 Maja 2008 nie rozumiem, to moj 4 post wiec prosze jasniej bo cena jest fajna ale bez wirnika to gow... warta :D Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
jedras77 Opublikowano 14 Maja 2008 Zgłoś Opublikowano 14 Maja 2008 (edytowane) juz sie w sumie za licytowanie wziolem, jak masz PCB i przypadkiem bym wygral aukcje to moze by i cos sie poskladalo :) choc ja mam w sumie 2 szt DDC, z czego jedna z reichu, tak ze bez gwary i na ewentualne czesci, albo przerobki by sie przydalo :) @smurv - bez wirnika to pol biedy, tam nie ma pcb... to juz gorsza sprawa Edytowane 14 Maja 2008 przez jedras77 Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Arni Opublikowano 14 Maja 2008 Zgłoś Opublikowano 14 Maja 2008 ja juz myślałem ją podłączyć bez pcb ofc na zewnętrznym zasilaczu...teoretycznie by działało ale wirnik nie wrócił :( więc... porządki to porządki :D Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
jedras77 Opublikowano 15 Maja 2008 Zgłoś Opublikowano 15 Maja 2008 @Arni Pochwal sie jeszcze jak zjarales PCB, albo jak sie da daj jakas fotke jak to wyglada. Czyzby modzik nie wyszedl? A moze sie dostalo do srodka troszke wody? Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Arni Opublikowano 15 Maja 2008 Zgłoś Opublikowano 15 Maja 2008 wody nie było wcale.. ku przestrodze... 2 sek na 12v na sucho sprawia że laing zaczyna pachnąc a jeden element staje się zwęglony :lol: Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...