PelzaK Opublikowano 15 Maja 2008 Zgłoś Opublikowano 15 Maja 2008 (edytowane) Witam, ostatnimi czasy postanowiłem używać w domu svn'a żeby lepiej panować nad kodem... Mam pytanie do osób, które już może siedzą w tym dłuzej ode mnie :). Mianowicie gdy tworzę repozytorium używając: svnadmin create e:\repos\repo1jest ono gdzieś rejestrowane. I pytanie brzmi gdzie? Chodzi mi o to, że chcąc potem usunąć całe repo mogę to zrobić oczywiście usuwając odpowiedni folder, jednak skoro ten folder jest rejestrowany przy create to przydało by się go odcreacić. Przekopałem trochę gogle i znalazłem tylko pytania.. bez odpowiedzi :). Przekopałem też windowsa i też nie znalazłem, skąd potem svn wie że baza danych repo pod adresem svn://localhost/repo1 znajduje się w tym katalogu e:\repos\repo1 edit jak zwykle parę minut po napisaniu tematu muszę znaleźć rozwiązanie... svnserve odpala się z argumentem --root w którym podaje się ścieżkę do repo... w wersji windowsowej svnserve miałem hostowany przez usługę która go właśnie odpalała z tym parametrem, dlatego nie mogłem znaleźć powiązania :mur: Edytowane 15 Maja 2008 przez PelzaK Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...