tasiek Opublikowano 27 Marca 2003 Zgłoś Opublikowano 27 Marca 2003 witam mam noname-owe ramy 256 333 i do tego plyte epoxa 8rda niestety jak je ustawie w biosie na auto-133MHz to dziala ok ale to troche za wolno a jak sa By SPD-166MHz to win2k sie wiesza od razu (niebieski ekran mowi cos o zrzucaniu pam fiz) czy to pamieci sa kiepskie i nalezaly by sie jakies firmowe lepsze czy gdzies indziej jest blad? dzieki Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
FumFel_20 Opublikowano 27 Marca 2003 Zgłoś Opublikowano 27 Marca 2003 Miałęm elixiry jakieś kijowe 333 mhz i też nie chciały chodzić na 166 mhz.A to dla tego że jakaś opcja (niepamietam jak sie nazywa) była zamiast na normal to na fst.Sprzawdź u siebie.Weż wszystko na AUTO i jej nie kręć - a najlepiej zwruć do sklepu i weź coś poządnego Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Pompej Opublikowano 27 Marca 2003 Zgłoś Opublikowano 27 Marca 2003 sprawdź też TYMprogramikiem, tak dla pewności Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
tasiek Opublikowano 28 Marca 2003 Zgłoś Opublikowano 28 Marca 2003 nic z tego bo ten prog jest do biosa i odpala sie z dyskietki a ja nie mam flopy sa inne programy i wogiole czy one cos wykaza? Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Yeti 666 Opublikowano 28 Marca 2003 Zgłoś Opublikowano 28 Marca 2003 ustaw Imimingi poniżej normal i wtedy ustam 166 i Cl2,5 reszta na jak na większe partości ewentualnie daj Cl SPD. Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
tasiek Opublikowano 28 Marca 2003 Zgłoś Opublikowano 28 Marca 2003 no to jak dokladnie ma to w bisie wygladac na jakie timingi ? Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...