f1sz Opublikowano 16 Maja 2008 Zgłoś Opublikowano 16 Maja 2008 Witam, Kupiłem na allegro WiFi USB TP-LINK TL-WN321G i chcę rozdzielić internet ze stacjonarki za pomocą tej wifki na laptopa. [stacjonarka łączy się z internetem via lan @ logowanie PPPOE]. Kartę ustawiłem, żeby pracowała w trybie AD-HOC. Laptop łączy się do sieci, komputery widzą się nawzajem (lecz nie idzie się połączyć, ale mniejsza o to), ALE internet nie działa :| PS. Stacjonarka jedzie na Win XP, laptop na Win Vista Home Premium Z góry dzięki za pomoc. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
greg505 Opublikowano 16 Maja 2008 Zgłoś Opublikowano 16 Maja 2008 udostepnianie polaczenia internetowego wlaczone? Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
f1sz Opublikowano 16 Maja 2008 Zgłoś Opublikowano 16 Maja 2008 Tak, włączone Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
greg505 Opublikowano 17 Maja 2008 Zgłoś Opublikowano 17 Maja 2008 przeczytaj moj maly poradnik ;] przed ostatni post w tym temacie http://forum.purepc.pl/temat/Oprogramowani...p-vista/259626/ napisz czy pomoglo ;] Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...