FumFel_20 Opublikowano 27 Marca 2003 Zgłoś Opublikowano 27 Marca 2003 http://www.allegro.pl/show_item.php?item=11779014 Fajnie to wygląd :) Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
SpiderMAN Opublikowano 28 Marca 2003 Zgłoś Opublikowano 28 Marca 2003 Faktyczmie fajna, tylko za mala i za gesto uzebrowana, aby byla wydajna. Oczywiscie to tylko czysto teoretyczne rozwazania, ale mysle, ze mam racje. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
pshem Opublikowano 28 Marca 2003 Zgłoś Opublikowano 28 Marca 2003 za gesto ozebrowana ??? przeciez im wieksza powierzchnia oddawania ciepla tym skuteczniej sie go pozbyc. nie bardzo rozumiem w czym to ma przeszkadzac 8O Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
SpiderMAN Opublikowano 28 Marca 2003 Zgłoś Opublikowano 28 Marca 2003 za gesto ozebrowana ??? przeciez im wieksza powierzchnia oddawania ciepla tym skuteczniej sie go pozbyc. nie bardzo rozumiem w czym to ma przeszkadzac 8O Sorki pomylka, za wczesnie jak dla mnie jest. Chcialem napisac za zadko uzebrowana. :) Moj blad sorry :) Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
McBenner Opublikowano 28 Marca 2003 Zgłoś Opublikowano 28 Marca 2003 Mi sie tam podoba ta chlodnica. Moze nie bedzie to cud wydajnosci, ale napewno zmiesci sie w kompie i bedzie ta temp wody o kilka stopni mniejsza. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
SpiderMAN Opublikowano 28 Marca 2003 Zgłoś Opublikowano 28 Marca 2003 http://www.allegro.pl/show_item.php?item=11634834 ja sprzedaje swoja :) Lookajcie Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Mateoosh Opublikowano 28 Marca 2003 Zgłoś Opublikowano 28 Marca 2003 http://tola.allegro.pl/photos/oryginal/11/1177/117790/11779014_2 Przecież to maleństwo, i na dodatek tak "gęsto" użebrowane :P. IMHO beznadzieja... Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Lukas20 Opublikowano 28 Marca 2003 Zgłoś Opublikowano 28 Marca 2003 kaszana straszna. Jedyna zaleta to jej wielkosc, ale na pewno odbije sie to i to sporo w wydajnosci. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
FumFel_20 Opublikowano 28 Marca 2003 Zgłoś Opublikowano 28 Marca 2003 Mi się podoba że jest taka mała i bez problemu sięwszędzie zmieści.Ale faktycznie, jej wydajnosć pozostawia wiele do zyczenia :? (napewno) Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Feluke Opublikowano 28 Marca 2003 Zgłoś Opublikowano 28 Marca 2003 Calkiem fajna. Jak ktos chce sobie zrobic WC do niekreconego procka i walnac do do midi to jest idealna. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
pablo163 Opublikowano 28 Marca 2003 Zgłoś Opublikowano 28 Marca 2003 Witam Tak sobie mysle ze moim zdaniem to beznadzieja taka mala to nawet dobrze woda przez nia nie przeplynie.Wyglad ok ale ta wielkosc:( Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
pit Opublikowano 28 Marca 2003 Zgłoś Opublikowano 28 Marca 2003 mysle ze jako bonus do np.cpc to sie nada :) na tym i tak sie duzej wydajnosci chlodzenia nie uzyska Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Dimek Opublikowano 28 Marca 2003 Zgłoś Opublikowano 28 Marca 2003 Ta "chlodniczka" wydajnosciowo jest warta wydajnosci CPC :wink: Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
McBenner Opublikowano 28 Marca 2003 Zgłoś Opublikowano 28 Marca 2003 Mam taki pomysl, zeby zarzucic do niej z obu stron wiatraki 80 mm i dac je na 7V, to powinno obnizyc temp wody o jakies 5-7 stopni, no nie? Gra jest warta swieczki? Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Varrol Opublikowano 28 Marca 2003 Zgłoś Opublikowano 28 Marca 2003 IMHO, żeberka są za rzadko i są za grube. Sam szukam małej chłodniczki, ale nie aż tak. Dla mnie to powiedzmy 15x15, ale za to gruba - wtedy mi się do budy zmieści. Myślę, że jednak sprzedam mojego potwora: http://acn.waw.pl/varrol/NewWCS/Pictures/P.../chlodnica1.jpg Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
McBenner Opublikowano 28 Marca 2003 Zgłoś Opublikowano 28 Marca 2003 Mozesz kupic zawsze te chlodnice z MIKO, a te twoja czemu sprzedajesz? Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
SpiderMAN Opublikowano 28 Marca 2003 Zgłoś Opublikowano 28 Marca 2003 IMHO, żeberka są za rzadko i są za grube. Sam szukam małej chłodniczki, ale nie aż tak. Dla mnie to powiedzmy 15x15, ale za to gruba - wtedy mi się do budy zmieści. Myślę, że jednak sprzedam mojego potwora:http://acn.waw.pl/varrol/NewWCS/Pictures/P.../chlodnica1.jpg Moze widziales moja? Akurat spelnia jedno z twoich wymagan, rozmiar. :) Zobacz wyzej w tym topicu dalem linka do mojej aukcji Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Varrol Opublikowano 28 Marca 2003 Zgłoś Opublikowano 28 Marca 2003 Mozesz kupic zawsze te chlodnice z MIKO, a te twoja czemu sprzedajesz? Jeszcze nie jestem pewnien, czy sprzedaję - najpierw chce sprzedać mój blok wodny, zapinki itp, żebym miał kasę na blok swiftecha. A chce ją zprzedać, bo jest za duża jak dla mnie - to prawda, że ma niesamowitą wydajność, zwłaszcza jak dwa Sunony 12x12 chodzą na 16V - a wyją jak... - zwykle je puszczałem na 6V. Ja chcę coś, co mi się do obudowy zmieści. Moze widziales moja? Akurat spelnia jedno z twoich wymagan, rozmiar. Zobacz wyzej w tym topicu dalem linka do mojej aukcji Na razie wycofałem sie z WC i sprzedaję moje części, więc chłodnicy nie będę kupował. Trochę mi szkoda by było sprzedawać moją chłodnicę, bo włożyłem w nią dużo pracy i... kasy. Więc dopuki bloku i reszty nie sprzedam - zostawiam chłodnicę. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
FumFel_20 Opublikowano 28 Marca 2003 Zgłoś Opublikowano 28 Marca 2003 Varrol ile kosztowała CIe ta nagrzewnica?? Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Varrol Opublikowano 28 Marca 2003 Zgłoś Opublikowano 28 Marca 2003 Varrol ile kosztowała CIe ta nagrzewnica?? 80zł nagrzewnica, 99zł wiatraki z grilami, 10zł obudowa + wkład pracy w budowaniu obudowy. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Lukas20 Opublikowano 29 Marca 2003 Zgłoś Opublikowano 29 Marca 2003 Varrol > co to za chlodnica? Z jakiegos samochodu czy co? Rurki, czy plaskowniki? Jeden kanal czy rownolegle? Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
kisio Opublikowano 29 Marca 2003 Zgłoś Opublikowano 29 Marca 2003 Varrol a co jeszcze ze swojego WC sprzedajesz? jaki blok i za ile ? może pomke też ? ;) Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
|EFFECTS| Opublikowano 29 Marca 2003 Zgłoś Opublikowano 29 Marca 2003 Jak ktos chce pompke to ja sprzedaje: 2x AquaEL 600 l/h... Blok też sprzedaje.... do tygodnia zapodam fotki... Ale nie jest to zadne cacko... Do tego doloze pojemnik na wode, zaciski, węże... :P brakuje tylko chłodnicy do kompletnego WC... O ceny prosze pytac pod nr gg: 911980... a zdjecia http://blasterd.net26.pl :) sprzedaje bo zmieniam na lepsze :) Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
amoniak Opublikowano 29 Marca 2003 Zgłoś Opublikowano 29 Marca 2003 Daruj sobie Mała i cienka :? => wydajmość do bani :( :roll: nie qpuj Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
McBenner Opublikowano 31 Marca 2003 Zgłoś Opublikowano 31 Marca 2003 Troche to smieszne, ale teraz ta malusienka chlodnica kosztuje na allegro 69 zl, kogos posralo. Jak sadze cena dojdzie do jakis 80-100 zl, co przy takiej wielkosci, jest jakas abstrakcja. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Ituriel Opublikowano 31 Marca 2003 Zgłoś Opublikowano 31 Marca 2003 bo ja wiem ... cos takiego pewnie nie latwo dostac , zastanawiam sie kto jest producentem i ile nowka kosztuje (jesli to nie nowka) Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
McBenner Opublikowano 31 Marca 2003 Zgłoś Opublikowano 31 Marca 2003 To juz lepiej za 75 zl kupic te chlodnice, ktora zapewne tez nie jest szczytem osiagniec technologicznych w dziedzinie chlodzenia, z miko. Napewno bedzie wydajniejsza. Update, nie ma juz tej chlodnicy z miko za 75, wszystkie wysprzedali. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
MaxDamage Opublikowano 31 Marca 2003 Zgłoś Opublikowano 31 Marca 2003 Ale dziwna z deczka... Malutka taka ze nie wiem , naprawde fajna zabawka! Wydajnosc swoja droga ale na pewno wystarczy do kazdego wc na lightowo kreconym procku, nawet cpc sobie poradzi z takim xp1700@2000 :] Tylko cena troszke nie ta :/ Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...