Skocz do zawartości
FumFel_20

Fajna chłodniczka :)

Rekomendowane odpowiedzi

za gesto ozebrowana ???

przeciez im wieksza powierzchnia oddawania ciepla tym skuteczniej sie go pozbyc. 

nie bardzo rozumiem w czym to ma przeszkadzac  8O

Sorki pomylka, za wczesnie jak dla mnie jest. Chcialem napisac za zadko uzebrowana. :)

Moj blad sorry :)

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

IMHO, żeberka są za rzadko i są za grube. Sam szukam małej chłodniczki, ale nie aż tak. Dla mnie to powiedzmy 15x15, ale za to gruba - wtedy mi się do budy zmieści.

Myślę, że jednak sprzedam mojego potwora:

http://acn.waw.pl/varrol/NewWCS/Pictures/P.../chlodnica1.jpg

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

IMHO, żeberka są za rzadko i są za grube. Sam szukam małej chłodniczki, ale nie aż tak. Dla mnie to powiedzmy 15x15, ale za to gruba - wtedy mi się do budy zmieści.

Myślę, że jednak sprzedam mojego potwora:http://acn.waw.pl/varrol/NewWCS/Pictures/P.../chlodnica1.jpg

Moze widziales moja?

Akurat spelnia jedno z twoich wymagan, rozmiar. :)

Zobacz wyzej w tym topicu dalem linka do mojej aukcji

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

Mozesz kupic zawsze te chlodnice z MIKO, a te twoja czemu sprzedajesz?

Jeszcze nie jestem pewnien, czy sprzedaję - najpierw chce sprzedać mój blok wodny, zapinki itp, żebym miał kasę na blok swiftecha.

A chce ją zprzedać, bo jest za duża jak dla mnie - to prawda, że ma niesamowitą wydajność, zwłaszcza jak dwa Sunony 12x12 chodzą na 16V - a wyją jak... - zwykle je puszczałem na 6V. Ja chcę coś, co mi się do obudowy zmieści.

Moze widziales moja? 

Akurat spelnia jedno z twoich wymagan, rozmiar.

Zobacz wyzej w tym topicu dalem linka do mojej aukcji

Na razie wycofałem sie z WC i sprzedaję moje części, więc chłodnicy nie będę kupował.

Trochę mi szkoda by było sprzedawać moją chłodnicę, bo włożyłem w nią dużo pracy i... kasy. Więc dopuki bloku i reszty nie sprzedam - zostawiam chłodnicę.

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

Jak ktos chce pompke to ja sprzedaje: 2x AquaEL 600 l/h... Blok też sprzedaje.... do tygodnia zapodam fotki... Ale nie jest to zadne cacko... Do tego doloze pojemnik na wode, zaciski, węże... :P brakuje tylko chłodnicy do kompletnego WC... O ceny prosze pytac pod nr gg: 911980...

a zdjecia http://blasterd.net26.pl :) sprzedaje bo zmieniam na lepsze :)

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

To juz lepiej za 75 zl kupic te chlodnice, ktora zapewne tez nie jest szczytem osiagniec technologicznych w dziedzinie chlodzenia, z miko. Napewno bedzie wydajniejsza.

Update, nie ma juz tej chlodnicy z miko za 75, wszystkie wysprzedali.

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

Ale dziwna z deczka...

Malutka taka ze nie wiem , naprawde fajna zabawka! Wydajnosc swoja droga ale na pewno wystarczy do kazdego wc na lightowo kreconym procku, nawet cpc sobie poradzi z takim xp1700@2000 :]

Tylko cena troszke nie ta :/

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi