Bujakashi Opublikowano 18 Maja 2008 Zgłoś Opublikowano 18 Maja 2008 Witam Straszine sie napalilem na ta kiere, ale zeby nie wydac w najblizszym czasie pieniazkow na darmo chcialbym sie upewnic, ze bedzie ona smigac na moim systemie. Prosze o odpowiedz osoby ktore sprawdzily/maja taka konfiguracje (system) jak ja :) Pozdrawiam i z gory dzieki za pomoc Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
valdi200 Opublikowano 19 Maja 2008 Zgłoś Opublikowano 19 Maja 2008 http://logitech-louk.navisite.net/web/ftp/.../lgs502_x64.exe Logitech wydal stery pod viste 64 wiec powinno smigac :) Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
dzwonek81 Opublikowano 28 Maja 2008 Zgłoś Opublikowano 28 Maja 2008 (edytowane) Witam Straszine sie napalilem na ta kiere, ale zeby nie wydac w najblizszym czasie pieniazkow na darmo chcialbym sie upewnic, ze bedzie ona smigac na moim systemie. Prosze o odpowiedz osoby ktore sprawdzily/maja taka konfiguracje (system) jak ja :) Pozdrawiam i z gory dzieki za pomoc Ja mam DFPro i Vistę x64. Kierownica działa, aczkolwiek przy sprawdzaniu Profile seeting nie działa Force Feedback. Mam najnowsze oprogramowanie 5.02. nawet uruchomiłem Toca race 3 ale tam też nie działa FF... szkoda Ogólnie sprawnie się "kręci". ale nie poddaję się i będę dalej walczył - możę to tylko ta gra... Sprawdzę z innymi. ps juz działa - stery przeinstalowałem - zobaczymy na jak długo będize działać Edytowane 29 Maja 2008 przez dzwonek81 Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
S4racen Opublikowano 16 Czerwca 2008 Zgłoś Opublikowano 16 Czerwca 2008 Mam małe pytanko odnośnie tej kierownicy. W rożnych sklepach rożnie o niej piszą. jedni piszą, że jest podłączana przez USB a inni, że przez GamePort. Jak to jest? Rozumiem także, że jest jeden model i każda kierownica działa z PC? Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
adnet Opublikowano 18 Czerwca 2008 Zgłoś Opublikowano 18 Czerwca 2008 Mam małe pytanko odnośnie tej kierownicy. W rożnych sklepach rożnie o niej piszą. jedni piszą, że jest podłączana przez USB a inni, że przez GamePort. Jak to jest? Rozumiem także, że jest jeden model i każda kierownica działa z PC? Ostatnia rewizja kiery (tylko takie są w normalnym obrocie w sklepach) B jest podłączana przez USB, a o gameport to nie słyszałem, tym bardziej że była to kiera robiona do PS2 dla GT4. Do prawidłowej pracy z PC potrzebne są stery ze stronki Logiego i wtedy wszystko śmiga. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...