Skocz do zawartości
Bujakashi

Logitech Driving Force Pro I Vista 64

Rekomendowane odpowiedzi

Witam

Straszine sie napalilem na ta kiere, ale zeby nie wydac w najblizszym czasie pieniazkow na darmo chcialbym sie upewnic, ze bedzie ona smigac na moim systemie.

Prosze o odpowiedz osoby ktore sprawdzily/maja taka konfiguracje (system) jak ja :)

Pozdrawiam i z gory dzieki za pomoc

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

Witam

Straszine sie napalilem na ta kiere, ale zeby nie wydac w najblizszym czasie pieniazkow na darmo chcialbym sie upewnic, ze bedzie ona smigac na moim systemie.

Prosze o odpowiedz osoby ktore sprawdzily/maja taka konfiguracje (system) jak ja :)

Pozdrawiam i z gory dzieki za pomoc

Ja mam DFPro i Vistę x64. Kierownica działa, aczkolwiek przy sprawdzaniu Profile seeting nie działa Force Feedback. Mam najnowsze oprogramowanie 5.02. nawet uruchomiłem Toca race 3 ale tam też nie działa FF... szkoda Ogólnie sprawnie się "kręci". ale nie poddaję się i będę dalej walczył - możę to tylko ta gra... Sprawdzę z innymi.

ps juz działa - stery przeinstalowałem - zobaczymy na jak długo będize działać

Edytowane przez dzwonek81

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

Mam małe pytanko odnośnie tej kierownicy.

W rożnych sklepach rożnie o niej piszą. jedni piszą, że jest podłączana przez USB a inni, że przez GamePort. Jak to jest?

Rozumiem także, że jest jeden model i każda kierownica działa z PC?

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

Mam małe pytanko odnośnie tej kierownicy.

W rożnych sklepach rożnie o niej piszą. jedni piszą, że jest podłączana przez USB a inni, że przez GamePort. Jak to jest?

Rozumiem także, że jest jeden model i każda kierownica działa z PC?

Ostatnia rewizja kiery (tylko takie są w normalnym obrocie w sklepach) B jest podłączana przez USB, a o gameport to nie słyszałem, tym bardziej że była to kiera robiona do PS2 dla GT4. Do prawidłowej pracy z PC potrzebne są stery ze stronki Logiego i wtedy wszystko śmiga.

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi