Skocz do zawartości
Grape

Open Office (numerowanie Stron) - Tylko Od 1 Do 12?

Rekomendowane odpowiedzi

Witam

Korzystam z Open Office 2.0 i mam pewien problem z numerowaniem stron. Wstawiłem stopkę, wybrałem opcję numerowania stron i teoretycznie wszystko powinno być OK, ale tak nie jest. Okazało się, że numery zostały dodane, ale strony są ponumerowane tylko od 1 do 11, a dalszych numerów (12, 13, 14...) już nie ma. O co tu chodzi? Sprawa jest bardzo pilna, dlatego liczę na Waszą pomoc. Z góry dziękuję.

Pozdrawiam

Edytowane przez Grape

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

Witam

U mnie to wyglada tak:

Menu Wstaw -> Stopka -> opcja Domyslnie zaznaczona

a nastepnie

Manu Wstaw -> Pola -> Numer strony

i stronki sa poprawnie ponumerowane;

Nawet jesli dodaje jakas strone wewnatrz dokumentu to wszystko sie automatycznie przestawia;

Byc moze w Twoim OO lub samym dokumencie powstal jakis blad (mialem tak kilka razy); Sprobuj ustawic kursor wewnatrz Stopki i z menu Format wybierz Formatowanie domyslne; Jesli to nie pomoze to usun Stopke i jeszcze raz ja dodaj a nastepnie numery stron; Ewentualnie mozna skopiowac calosc do nowego dokumentu i to samo ze Stopka ...

W ostatecznosci reinstalacja pakietu OO;

Pozdr

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi