Grape Opublikowano 20 Maja 2008 Zgłoś Opublikowano 20 Maja 2008 (edytowane) Witam Korzystam z Open Office 2.0 i mam pewien problem z numerowaniem stron. Wstawiłem stopkę, wybrałem opcję numerowania stron i teoretycznie wszystko powinno być OK, ale tak nie jest. Okazało się, że numery zostały dodane, ale strony są ponumerowane tylko od 1 do 11, a dalszych numerów (12, 13, 14...) już nie ma. O co tu chodzi? Sprawa jest bardzo pilna, dlatego liczę na Waszą pomoc. Z góry dziękuję. Pozdrawiam Edytowane 20 Maja 2008 przez Grape Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość Opublikowano 21 Maja 2008 Zgłoś Opublikowano 21 Maja 2008 Witam U mnie to wyglada tak: Menu Wstaw -> Stopka -> opcja Domyslnie zaznaczona a nastepnie Manu Wstaw -> Pola -> Numer strony i stronki sa poprawnie ponumerowane; Nawet jesli dodaje jakas strone wewnatrz dokumentu to wszystko sie automatycznie przestawia; Byc moze w Twoim OO lub samym dokumencie powstal jakis blad (mialem tak kilka razy); Sprobuj ustawic kursor wewnatrz Stopki i z menu Format wybierz Formatowanie domyslne; Jesli to nie pomoze to usun Stopke i jeszcze raz ja dodaj a nastepnie numery stron; Ewentualnie mozna skopiowac calosc do nowego dokumentu i to samo ze Stopka ... W ostatecznosci reinstalacja pakietu OO; Pozdr Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...