Skocz do zawartości
MarkPL

Gdzie w Krakowie kupić Abita NF7-s rev. 1.2 ??

Rekomendowane odpowiedzi

Z kupnem Abita NF7-S rev. 1.2 mozesz miec problemy i to spore. Predzej kupisz rev. 2.0 za max 2 tygodnie.

Rev. 1.2 nie jest produkowana a wszelkie zapasy z wczesniejszej produkcji sa na wyczerpaniu.

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

spiryt

To juz nie wiem jak to jest bo california computer (główny dystrybutor Abita) ma mieć NF7-s i NF7 w Poniedziałek ( są na cle )

tylk ciekawe czy to jeszcze rev. 1.2 czy moze juz rev. 2.0 ???

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

Nvidia od jakiegos czasu nie produkuje starych mostkow, tych na bazie ktorego zbudowana jest plyta rev 1.2 Zapas starych moze miec tylko na kilka dni, bo sama ich nie prodokuje i za wiele kasy by ich kosztowalo skladowanie, mrozenie kasy w ukladach.

Sa szanse ale bardzo niewielkie ze w poniedzialek pojawia sie w rev. 2.0. Predzej California wyczysci im magazyny ze starszych modeli placac za nie znacznie miejsza kase. Interes dla obydwu firm. Dopiero przy kolejnej dostawie moga byc rev 2.0 a bedzie to za jakiec 2 tygodnie.

Każdą razą tak mi się to widzi.

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

te co jada do californi to beda juz 2.0,nie ma innej mozliowsci bo te plyty schodza jak swieze blueczki a ver 1.2 juz dawno sie wyczerpaly w hurtowniach a co mowic w magazynach abita.takze w nastepnym tygodniu beda plytki :D

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

Na 100 %

Czyli bedą to juz rev. 2.0 :) ???

Gosc mnie juz pamieta bo wydzwaniam od dwóch dni i powiedział ze mieli jakies problemy na cle ale w Poniedziałek na 100 % juz bedą.

Czyli we Wtorek bedzie juz u mnie w Kraku :)

Zeby tylko to była rev. 2.0 :)

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

• Dodaj nową pozycję...