Gość Opublikowano 22 Maja 2008 Zgłoś Opublikowano 22 Maja 2008 Witam. Nie wiem czy piszę w dobrym dziale ale czy mógłby mi ktoś napisać jak korzystac z programu, którego nazwa znajduje się w tytule. Poniewaz mam płytę z technologia oszczędzania enargi ale nie wiem jak korzystac z tego oprogramowania. Moze ktos ma ta aplikacje? Proszę o pomoc. Z góry dzieki :) Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
zzZZzz Opublikowano 30 Czerwca 2008 Zgłoś Opublikowano 30 Czerwca 2008 uruchomic program i kliknąć na wielki napis dynamic energy saver poniżej masz taki zielony pionowy paseczek - włącza i wyłącza diody na płycie sygnalizujace ilość działających faz zasilania cpu voltage - 3 levele do wyboru - 3 oferuje najniższe napięcie (tak można to wywnioskować) cpu throttling - szybsze i bardziej zaawansowane sterowanie czestotliwoscia procesora to w sumie wszystko - przez 2 miesiące zaoszczedziłem koło 20 wat - niewiele program bardzo często wysypuje sie pod vistą 64 sp1 i oczywiscie nie zadziała na podkręconym komputerze Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...