Skocz do zawartości
Jackassek

Pomoc W Krk

Rekomendowane odpowiedzi

Instrukcja EK jest bardzo obrazkowa, mozna powiedziec ze "dla debili", jak widac autor tematu nie jest sobie w stanie z nia poradzic, wiec jest znacznie ponizej tego poziomu co wymienilem.

Zreszta autor tego tematu jakis czas temu bodajze zalozyl temat w stylu "jak wepchnac blok pomiedzy 2 karty w GX2", az sie takich glupot po prostu czytac nie chce...

W kazdym badz razie ja bym prosil autora zeby sie zastanowil ze 2 razy czy to co wlasnie wymyslil ma jakikolwiek logiczny sens, dopiero potem tlukl posty i zasmiecal forum....

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

Instrukcja EK jest bardzo obrazkowa, mozna powiedziec ze "dla debili", jak widac autor tematu nie jest sobie w stanie z nia poradzic, wiec jest znacznie ponizej tego poziomu co wymienilem.

Zreszta autor tego tematu jakis czas temu bodajze zalozyl temat w stylu "jak wepchnac blok pomiedzy 2 karty w GX2", az sie takich glupot po prostu czytac nie chce...

W kazdym badz razie ja bym prosil autora zeby sie zastanowil ze 2 razy czy to co wlasnie wymyslil ma jakikolwiek logiczny sens, dopiero potem tlukl posty i zasmiecal forum....

POwiem tak napisałem post apropos bloku bo nie mialem jeszcze karty i jej widzialem, bloku jeszcze tez niemam więc pytam. Myślałem ze forum jest min. poto aby pomagać, i jak słysze takich kozaków to mam ochotę ich spotkać na żywo...ciekawe czy dalej byłbyś taki kozak.. Skad mam wiedziec ze sie karte rozkreca jezeli nie mialem jej w rece. A tak btw dzieki za odpowiedź nielicznym którzy mają równo pod sufitem.

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

ja bym się na miejscu autora tematu zastanowil nad sensem zakładanie sobie kibelka. Jesliz amomntowanie bloku na grafie go przerasta to no comment - prawdopodobnie jest to osoba co kości ramuw kompie nie zmieniła.

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

Wy macie jakiś w cholerny problem ? Temat jest troche inny , on chce pomocy a nie dyskusji na temat ramow czy instalacji systemu( rozumiem tomcat ze to "ramuw" to specjalnie ... ). ManhunT666 ty też zamilcz bo poziom twoich wypowiedzi na forum , gimnazjum nie przekracza. Jeżeli nie jesteście z krk i nie chcecie mu pomóc to po chu* się wypowiadacie ? Jego problem czy zna sie na wc czy nie zna. Skończcie ten żałosny OT i nie wypowiadajcie się jeżeli nie macie ochoty pomóc temu Panu. Dziękuje.

ps. Jakiś mod powinien tutaj wkroczyć i zrobić porządek razem z moim postem.

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

Ale po co zakłada temat jeśli nie miał jeszcze bloku w łapskach? No sorry ale jeśli ktoś przypuszcza że nie będzie umiał tego zrobić to po co w ogóle się za to zabiera... Każdy kiedyś 1 raz składał LC i każdy pewnie miał takie uczucie że coś spieprzy... Ale większa satysfakcja jest jak się samemu wszystko złoży. Z mojej strony to wszystko.

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

Większość tematów złożonych przez użytkownika Jackassek są właśnie tego pokroju co ten. Ciekawostka: są robione w krótkich odstępach czasowych i nie zawierają wiele treści - raport poleciał :) .

Argumenty przeciwko temu tematowi wymienili już inni Użytkownicy - nie będę się powtarzał :P .

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

Gość
Ten temat został zamknięty. Brak możliwości dodania odpowiedzi.

• Dodaj nową pozycję...