newlove Opublikowano 23 Maja 2008 Zgłoś Opublikowano 23 Maja 2008 Pare dni temu kupiłem nowy komputer, zainstalowałem sterowniki od SAGEM F@st 800-840. Wszystko zainstalowało się bez problemu jednak modem zachowuje się tak jakby nie był podłączony do kabelka od internetu. Nie zapala się ta zielona strzałka na pasku, jest cały czas czerwona. Na starym komputerze jest wszystko ok. Czy to wina komputera ? Jak można to naprawić? Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
roodin Opublikowano 23 Maja 2008 Zgłoś Opublikowano 23 Maja 2008 sprawdź dokłądnie wprowadzone hasła i loginy; prawdopodobnie tam tkwi błąd Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
newlove Opublikowano 23 Maja 2008 Zgłoś Opublikowano 23 Maja 2008 tam wszystko jest dobrze. Chodzi o to ze na pasku zadań jest taka strzałka jest. Ona zmienia kolory. Najpierw jest czerwona później żółta a na samym końcu zielona. Napewno już wiecie o co kaman. U mnie ona jest cały czas czerwona. Tak jakby nie było internetu, a internet jest bo na starym kompie wszystko lata bez problemu o.O ;] Może to wina sprzętu ? Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
pavka21 Opublikowano 30 Maja 2008 Zgłoś Opublikowano 30 Maja 2008 a swieci sie swiatelko adsl na modemie? sprawdz inne porty usb Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...