marcin_81 Opublikowano 24 Maja 2008 Zgłoś Opublikowano 24 Maja 2008 Witam Mam problem kupiłem kamerę internetową i mam pytanie ustawiłem w niej 30 klatek na sekundę ale widzę że obraz się tnie wygląda jak by były z 5kl/s haczy się. Nie wiem czy włączyć czy wyłączyć jaką funkcję? Mam dobry komputer więc to nie wina sprzętu. Proszę o pomoc Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość Elviso26 Opublikowano 24 Maja 2008 Zgłoś Opublikowano 24 Maja 2008 miałem tą kamerkę i oddałem do sklepu bedąc niezadowolonym z tego powodu co piszesz... wyłacz automatyczna regulacje obrazu Exposition ustaw na ciemniej i bedzie szybciej tylko kosztem jakosci obrazu... ta kamera jest do bani zobacz co sie dzieje pod wieczór i przy sztucznym swietle... kompletnie nic nie widać...jezeli mozesz to ją zwróć bo tylko sie wkurzysz... pozdro Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
marcin_81 Opublikowano 24 Maja 2008 Zgłoś Opublikowano 24 Maja 2008 Kurcze kupiłem dość drogą kamerkę i wydaje mi się że wyrzuciłem kasę w błoto, naprawdę nie da się z tym czegoś zrobić? Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...