czolo7 Opublikowano 26 Maja 2008 Zgłoś Opublikowano 26 Maja 2008 Witam Otoz zlozylo sie tak, ze jestem w posiadaniu 2ch zestawow pamieci: 1). Mushkin XP2 800MHz 2x1gb 4-4-3-10 (wrocily nowe po wymianie gwarancyjnej) oraz 2). OCZ SLI Ready 800MHz 2x2gb 5-4-4-15 (jeszcze maja 58 miechow gwarki) i wsumie nie wiem teraz ktore zostawic, a ktore sprzedac.....moje mobo i tak obsluguje max 2,75gb pod WinXp (32bit) i jakos narazie nie bede sie przesiadal na 64bitowy system (Vista) Jak myslicie, ktore pamieci zostawic?.... Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Piwor Opublikowano 26 Maja 2008 Zgłoś Opublikowano 26 Maja 2008 oczywiście, że mushkiny. a windows xp widzi 3.25 Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
manieq1 Opublikowano 26 Maja 2008 Zgłoś Opublikowano 26 Maja 2008 Jak myslicie, ktore pamieci zostawic?....Czy to bylo pytanie retoryczne? :) Jasne ze muchy :) Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
forest kila zbila Opublikowano 26 Maja 2008 Zgłoś Opublikowano 26 Maja 2008 oczywiście, że mushkiny. a windows xp widzi 3.25 różnie widzi idź się dokształć ja bym jednak zostawił 2x2,, czasy są mniej ważne niż nawet 700mega ramu z drugiej strony odesłałem 2x1 na gw siedzę na 2x1 i nie jest źle Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
czolo7 Opublikowano 26 Maja 2008 Zgłoś Opublikowano 26 Maja 2008 oczywiście, że mushkiny. a windows xp widzi 3.25moja evga widzi niestety tylko 2,75.....rano zamontowalem Mushkiny i jakos narazie nie widze wielkiej roznicy w mniejszej ilosci ramu, takze chyba zostana juz one w kompie :) thx za pomoc ...mozna zamknac :) Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...