kidu Opublikowano 26 Maja 2008 Zgłoś Opublikowano 26 Maja 2008 pozdr Muszę reanimować kompa z celeronem 800mhz. Potrzebuję pasty, najlepiej do 10 zł, ale nie wiem jaką kupić pod tak stary procek aby nie przepłacić. Proc nie będzie kręcony. co sadzicie o takiej paście http://www.komputronik.pl/Wentylatory_/_mo...y,id,13837,s,1/ Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
wistler Opublikowano 26 Maja 2008 Zgłoś Opublikowano 26 Maja 2008 A po co Ci pasta? Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
kidu Opublikowano 26 Maja 2008 Zgłoś Opublikowano 26 Maja 2008 A po co Ci pasta? ...aby procek sie nie spalił, itd... Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
t0bi Opublikowano 26 Maja 2008 Zgłoś Opublikowano 26 Maja 2008 Te procki się bardzo słabo grzeją. U mnie celeron 700mhz chodzi bez pasty i nie ma problemów :wink: Najtańsza sylikonowa wystarczy. Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
szczepoxx Opublikowano 26 Maja 2008 Zgłoś Opublikowano 26 Maja 2008 Jak najtansza :) w zupelnosci wystarczy Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Krystianq Opublikowano 26 Maja 2008 Zgłoś Opublikowano 26 Maja 2008 :D ta pasta znacznie przekroczy cene samego procka xD Ja bym nic nie dawał. Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
kidu Opublikowano 27 Maja 2008 Zgłoś Opublikowano 27 Maja 2008 no to zapytam sie jeszcze która z tych past nadaje się: pasta 1 pasta 2 pasta 3 pasta 4 pasta 5 Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Stjepan666 Opublikowano 27 Maja 2008 Zgłoś Opublikowano 27 Maja 2008 Pasta 1 wystarczy w zupełności. Pamiętaj posmaruj tylko jądro nie całego procka. ;) Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...