marroz Opublikowano 27 Maja 2008 Zgłoś Opublikowano 27 Maja 2008 Witam! Czy mógłby mi ktoś poradzić co mogło się stać z moją wieżą. Bardzo dawno nie używałem CD. Ostatnio chciałem odpalić płytkę, otwieram szuflady a tam mnóstwo kurzu. Wytarłem dokładnie z wierzchu i włożyłem płytkę. Niestety nie chce jej czytać. Czy może być zabrudzony laser? I jeśli tak to czy da się go oczyścić domowym sposobem (nie oddając do serwisu)?? Proszę o pomoc. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
torque Opublikowano 27 Maja 2008 Zgłoś Opublikowano 27 Maja 2008 Są specjlane płytki do czyszczenia napędów optycznych. Można spróbować.. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość Opublikowano 27 Maja 2008 Zgłoś Opublikowano 27 Maja 2008 coś takiego http://allegro.pl/item367076559_plyta_cd_d...vd_polecam.html oczywiście nie czyść lasera samodzielnie np rozkręcając napęd [; Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
voodoo900 Opublikowano 18 Września 2008 Zgłoś Opublikowano 18 Września 2008 ma ktos moze informacje jaki laser dziala w tej wieży?? Przepalił mi się laser i potrzebuje nowy!! tylko nie wiem jaki mozna tam dopasowac prosze o odpowiedz na forum albo na gg 6806985. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...