Skocz do zawartości
bushidoblade

Obudowa Przezroczysta I Zimne Katody

Rekomendowane odpowiedzi

Witam :razz: Interesuje mnie jakas fajna obudowa do kompa najlepiej przezroczysta lub z szybka boczna :rolleyes: zeby zamontowac w niej zimne katody ewentualnie moga juz byc fabrycznie ,oraz zeby byla w miare duza z miejscem na kilka wentyli lub z nimi juz zamontowanymi fabrycznie (aby byla chlodna)cos w cenie najlepiej 100-200zl bez zasilacza jesli macie jakies propozycje mile widziane foty tych bud :wink: za odp z gory dzieki

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

jak dla mnie szkoda kasy na plexowa obudowe. cos ci spadnie, albo uderzysz i masz po obudowie. lepiej sobie kupic obudowe z okienkiem, ewentualnie samemu zrobic to okienko. do 200 ciezko znalezc dobra obudowe. Sharkoon rebel 9 120,- chyba kosztuje, moze byc Antec 300 za 199,- , ewentualnie CM Elite 33x tez 120,- tylko troche cienka blacha i moze przenosic drgania, juz lepsza jest sharkoon. z oknem to tak tanio nie znajdziesz.

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

Chiefteki Dragon można wyrwać na allegro w wersji z szybą ok 200zł (sam kupiłem w zeszłym roku). Jak nie ma obecnie to poszukaj może w zakończonych, bo ktos handluje regularnie secikiem obudowa ze zwykłym panelem bocznym + panel z szybą. Nic pojemniejszego i lepiej wykonanego do 200zł nie znajdziesz.

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

Chiefteki Dragon można wyrwać na allegro w wersji z szybą ok 200zł (sam kupiłem w zeszłym roku). Jak nie ma obecnie to poszukaj może w zakończonych, bo ktos handluje regularnie secikiem obudowa ze zwykłym panelem bocznym + panel z szybą. Nic pojemniejszego i lepiej wykonanego do 200zł nie znajdziesz.

nie kazdemu przypada do gustu wyglad szefow. sadzac po jego oczekiwaniach, moze nie przypasc. no ale tez jakis pomysl. mialem jeszcze na oku jakas bude z oknem, ale juz nie pamietam jaka.

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi