piotrek Opublikowano 8 Czerwca 2002 Zgłoś Opublikowano 8 Czerwca 2002 taka dziwna sytuacja mi sie przytrafifa a mianowicie przypomnilo mi sie o instrukcji do karty graficznej wiec po ni sieglem rzadnego producenta nie znalazlem ale byly jakis numery seryjne jakies oznaczenia zachecony udana proba z pamiecia karty graficznej (samsung jakis tam 5ns)wpisalem to w google i co wyszlo mi ze mam Prolink(pixelview) powaznie karta ma numer MVGA-NVG11A wszystko sie zgadza procz nalepki na biosie :) - zglupialem juz sam nie wiem co ma sadzic czy ja mam po prostu karte prolika tylko ze bez firmy i dlatego jest taniej czy to prolink bierze takie karty i robi z nich swoje czy to tylko tak sobie dali ten numer w instrukcji pomozcie czy to zle czy dobrze i czy jezeli to ten prolink to da sie wiecej wyciagnac niz ze zwyklego no name Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Varrol Opublikowano 8 Czerwca 2002 Zgłoś Opublikowano 8 Czerwca 2002 Cytat taka dziwna sytuacja mi sie przytrafifa a mianowicie przypomnilo mi sie o instrukcji do karty graficznej wiec po ni sieglem rzadnego producenta nie znalazlem ale byly jakis numery seryjne jakies oznaczenia zachecony udana proba z pamiecia karty graficznej (samsung jakis tam 5ns)wpisalem to w google i co wyszlo mi ze mam Prolink(pixelview) powaznie karta ma numer MVGA-NVG11A wszystko sie zgadza procz nalepki na biosie :) - zglupialem juz sam nie wiem co ma sadzic czy ja mam po prostu karte prolika tylko ze bez firmy i dlatego jest taniej czy to prolink bierze takie karty i robi z nich swoje czy to tylko tak sobie dali ten numer w instrukcji pomozcie czy to zle czy dobrze i czy jezeli to ten prolink to da sie wiecej wyciagnac niz ze zwyklego no name Aaah, nie wymawiaj przy mnie słów "Karta Graficzna" (przynajmniej dopuki mi starej nie wymienią) A co do Prolinka, to bardzo możliwe - bądź co bądź, to wcale nie taki dobry producent i takie rzeczy mogą mu się zdarzać. Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...