xilent Opublikowano 30 Maja 2008 Zgłoś Opublikowano 30 Maja 2008 Witam, jestem tu nowy. mam taki problem... zanim kupilem laptopa klawiatura (media tech) funkcjonowała świetnie, klawisze sie nie blokowały, zero problemow. kupiłem laptopa - podłączam klawiature i startuje z jakąkolwiek grą: W - przód S - tył A - lewo D - prawo idąc w przód (trzymam W) próbuje skęcić w prawo powiedzmy, ok skręca. puszczam to D, i nadal trzymam W, ale niestety się zatrzymuję. cokolwiek nie wcisne podczas innego przycisku wcisniętego - puszczają wszystkie po puszczeniu drugiego. (oczywiście odczuć sie to da raczej tylko w grach). myślałem początkowo ze to wina klawiatury bo jest dość stara - kupiłem nową A4TECH - to samo. jedynie normalna wewnętrzna laptopowa klawiatura działa prawidłowo... ... czy jest na to jakas recepta? z góry ogromne dzieki za pomoc! Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
xilent Opublikowano 2 Lipca 2008 Zgłoś Opublikowano 2 Lipca 2008 wielkie dzieki za pomoc chłopaki :) Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Goru Opublikowano 2 Lipca 2008 Zgłoś Opublikowano 2 Lipca 2008 Nie ma za co :D Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
xilent Opublikowano 3 Lipca 2008 Zgłoś Opublikowano 3 Lipca 2008 Nie ma za co :Dczyli nikt nie zna rozwiązania tego problemu , rozumiem. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość Pigmej Opublikowano 3 Lipca 2008 Zgłoś Opublikowano 3 Lipca 2008 Można spróbować wyłączyć touchpad w lapku. Czasem o dziwo on bruździ. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...