Algier Opublikowano 29 Marca 2003 Zgłoś Opublikowano 29 Marca 2003 mam problem z kartami z obsługą AGP8x. obraz skacze, zanika, pojawia się czarny ekran (min. 3DMark 2001SE, 2003, Splinter Cell...) (w3D marku zauważyłem że natężenie falowania ekranu występuje przy scenach z dużą ilością efektów!) po włożeniu gainwarda GF4Ti 4x problem znika. problem pojawia się na dwóch winfastach GF4Ti 8x jeden 64MB a 2 128MB, w tym wypadku nawet wyłączenie w biosie AGP 8x, i odpalenie jako 4x nic nie pomaga system : WinXP DirectX9.0 Detonatory 42.09 macie jakiś pomysł??? Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
MarkPL Opublikowano 29 Marca 2003 Zgłoś Opublikowano 29 Marca 2003 Moze to - Detonatory 42.09 chyba nie wspierają Direct X 9.0. Lub moze stary Bios - i update Biosu... Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Algier Opublikowano 29 Marca 2003 Zgłoś Opublikowano 29 Marca 2003 jakieś inne koncepcje??? czy to może być walnięta płyta? Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Algier Opublikowano 29 Marca 2003 Zgłoś Opublikowano 29 Marca 2003 sprawdzałem na stronie MSI i nowe biosy nic nie poprawiają z AGP!!!! Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Sh4d0W Opublikowano 29 Marca 2003 Zgłoś Opublikowano 29 Marca 2003 Spróbuj zainstalować najnowsze Detonatory ... lub pokombinować wogóle ze sterownikami. Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
OKITOKI Opublikowano 29 Marca 2003 Zgłoś Opublikowano 29 Marca 2003 MSI K7N2 u mnie NIE DZIALALA !!!!! :( Plyta podnosila sie raz na 20 podniesien - w dodatku jesli juz wstala to wariowala - pamieci w twinie chodzily na 200 MHz lub 233, innym razem 266, zadko na 400 MHz - ciekawostka - testowalem dwie plyty, zachowywaly sie identycznie - nawet nie chcialy wejsc do biosu. Pamiatki nie pasowaly ??? Oto ich spec. na nalepkach: PC3200U 30440-A1 / M368L3223DTM-CC4/256MB DDR PC3200 CL3, na kosciach: SAMSUNG 250 / K4H560838D-TCC4. Na identycznych kosciach sa robione KINGSTONY !!! Wyprowadzcie mnie z bledu jesli sie myle, ze sa to jakies badziewia !?? Do tej pory nie wiem czemu tak sie dzialo ????!!!!! Zna ktos odpowiedz ? Walniete plyty (2 nowki sztuki) ??? Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Algier Opublikowano 31 Marca 2003 Zgłoś Opublikowano 31 Marca 2003 ok, dziś oddaję kompa do serwisu, bo już koncepcje mi się skończyły. Zabawa z detonatorami i sterownikami nie pomogła! to musi mieć związek z AGP8x. Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
hardwin Opublikowano 31 Marca 2003 Zgłoś Opublikowano 31 Marca 2003 ok, dziś oddaję kompa do serwisu, bo już koncepcje mi się skończyły. Zabawa z detonatorami i sterownikami nie pomogła! to musi mieć związek z AGP8x. koniecznie napisz jak sie ta sprawa dalej potoczyla Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Sh4d0W Opublikowano 31 Marca 2003 Zgłoś Opublikowano 31 Marca 2003 Tylko powiedz jak to się potoczyło dalej bo nawet ciekawy przypadek :). Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Algier Opublikowano 31 Marca 2003 Zgłoś Opublikowano 31 Marca 2003 ok, napewno napiszę! Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Algier Opublikowano 2 Kwietnia 2003 Zgłoś Opublikowano 2 Kwietnia 2003 okazało się że zasilacz nie wyrabiał!!!! po wymianie zasilacza na 400 problemy ustąpiły!!! kto by pomyślał? Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...