demisen Opublikowano 5 Czerwca 2008 Zgłoś Opublikowano 5 Czerwca 2008 Witam. Posiadam WinXP Pro SP3 + Neo 1mb. Chcę zrobić taki myk. Wciskam przycisk POWER i teraz wsio leci z automatu: 1. Ładuje się system 2. Komputer wybiera profil X 3. Po załadowaniu pulpitu komputer automatycznie uruchamia internet [ może przez autoconnect lub przez zwykłe połaczenie (do internetu instaluje tylko sterownik do modemu Sagem Fast 800 - tworzy sie ikonka ADSL - podaje login/password i daje polacz )]. 4. Jezeli internet prawidlowo się połączy to komputer automatycznie "przełącza użytkownika", ale nie wybiera żadnego profilu [ cały czas jest w menu z profilami ] Jakiś program ? Skrypt do autostartu ? Jakiś pomysł ? Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Manhunt Opublikowano 5 Czerwca 2008 Zgłoś Opublikowano 5 Czerwca 2008 To ja się podepnę do tematu bo chciałbym takie coś żeby właśnie przy odpaleniu systemu ADSL się łączył automatycznie ;] Możliwe taki coś? ^^ Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
stivo Opublikowano 5 Czerwca 2008 Zgłoś Opublikowano 5 Czerwca 2008 Witam. Posiadam WinXP Pro SP3 + Neo 1mb. Chcę zrobić taki myk. Wciskam przycisk POWER i teraz wsio leci z automatu: 1. Ładuje się system 2. Komputer wybiera profil X Dr Tweak XP -> Logowanie -> Autologowanie 3. Po załadowaniu pulpitu komputer automatycznie uruchamia internet [ może przez autoconnect lub przez zwykłe połaczenie (do internetu instaluje tylko sterownik do modemu Sagem Fast 800 - tworzy sie ikonka ADSL - podaje login/password i daje polacz )]. Autoconnect To ja się podepnę do tematu bo chciałbym takie coś żeby właśnie przy odpaleniu systemu ADSL się łączył automatycznie ;] Możliwe taki coś? ^^jw. Autoconnect Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Manhunt Opublikowano 6 Czerwca 2008 Zgłoś Opublikowano 6 Czerwca 2008 AutoConnect mi 50% proca zużywa... WTF? Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
stivo Opublikowano 7 Czerwca 2008 Zgłoś Opublikowano 7 Czerwca 2008 (edytowane) A którą masz wersję?? U mnie stoi na 0, mimo, że siedzę na sprzęcie gorszym niz ten co mam w sigu.. Edytowane 7 Czerwca 2008 przez stivo Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Manhunt Opublikowano 7 Czerwca 2008 Zgłoś Opublikowano 7 Czerwca 2008 (edytowane) v0.1.3.1. Obiążenie proca występuje tylko jak zapuszcze uTorrenta lub coś ściagam. :/ Edytowane 7 Czerwca 2008 przez ManhunT666 Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...