pshem Opublikowano 29 Marca 2003 Zgłoś Opublikowano 29 Marca 2003 jesli kogos jeszcze ominela akcja reklamowa praktikera to informuje - wszystkie towary w wszystkich praktikerach w polsce kosztuja 20% taniej. dzisiaj bylem w praktikerze w katowicach gdzie zakupilem urzadzenie dremelo-podobne (firma T.I.P - dali tez sporo koncowek + "elastyczny przedluzacz glowicy") za 88 zl (zamiast 109zl), tarcze do ciecia dremela (22 zl zamist 28 zl) - ostatnie opakowanie ja wzialem :) , i koncowke frezujaca dremela (6zl zamiast 8zl). ogolnie jak ktos ma braki w warsztacie - to bardzo polecam, taka okazja zdaza sie raz na 25 lat :D Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
..::SNAP::.. Opublikowano 29 Marca 2003 Zgłoś Opublikowano 29 Marca 2003 tak tak :) pic na wode !! bylem dzisiaj w praktikerze i widzialem tego "Dremla" i kosztowal 109 zeta a nie te 88 .wszystkie ceny sa takie same !! lepiej poszukac w carrefour :) widzialem tez cos a'la Dremel ale za 55 zeta przecenione z 76, tez maja jakas super promocje i tam widac ze sa nizsze ceny Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
pshem Opublikowano 29 Marca 2003 Zgłoś Opublikowano 29 Marca 2003 bo etykiety nie zmienili, ale zaplacisz 88zl - wystarczy pana w niebieskim fartuszku spytac. fotke rachunku ci pokazac ?? a w carrefour'ze widzialem tylko szlifierki katowe, dremeli nie mieli (ale czestochowski rym mi sie udal :lol: ) Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
..::SNAP::.. Opublikowano 29 Marca 2003 Zgłoś Opublikowano 29 Marca 2003 po kiego mi fotka - sa niektore rzeczy przecenione i jest na nich napisane np. kompresoz za 10 tys przeceniony na 8 ... a tego Dremla to mogles kupic w carrefour :) Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
pshem Opublikowano 29 Marca 2003 Zgłoś Opublikowano 29 Marca 2003 teraz to mi juz to wisi, kupilem za 88 zl i jestem baaadzo zadowolony. a co do karteczek z przecenami - oni maja przez klilka dni taka promocje ze WSZYSTKO przecenili, wiec ciezko by bylo na kazdym produkcie w sklepie powiesic kartke, po to zeby ja zdjac po 6 dniach. przecena jest stala - wynosi 20 %. a swoja droga, to zastanawia mnie ilu produktom podniesli na te kilka dni cene bazowa - to jest staly numer duzych supermarketow z promocjami :D Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
..::SNAP::.. Opublikowano 29 Marca 2003 Zgłoś Opublikowano 29 Marca 2003 w sumie to kij im w oko :) nawet z 20% obnizka jest drogo Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Feluke Opublikowano 30 Marca 2003 Zgłoś Opublikowano 30 Marca 2003 Czy napewno na wszystkie towary jest obnizka 20%?? Jezeli tak to dokiedy trwa bo tak to kupil bym sobie wyprowadzenia mosiezna do WC. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
rangerek Opublikowano 30 Marca 2003 Zgłoś Opublikowano 30 Marca 2003 z tego co pammietam to obnizka jest do 4 kwietnia Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Olek Opublikowano 30 Marca 2003 Zgłoś Opublikowano 30 Marca 2003 byłem dzisiaj tak sa wszytskie przecenione idziesz do kasy i tam naliczaja 20% rabatu a czasami wsklepie przy tych droższych :-) towarach to są napisane ceny juz z rabatem aby człowiek nie głowiłe sie oszczędza Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...