Michal_krakow Opublikowano 6 Czerwca 2008 Zgłoś Opublikowano 6 Czerwca 2008 Witam! Miesiąc temu kupiłem ten właśnie monitor. Dzień po zakupie zaczął szwankować tzn. podczas normalnej pracy wyłączył się i mrugał tzn matryca tak jak by nie mogła się zapalić i delikatnie mrugała podobnie przycisk zasilania. Nie dało się go włączyć ani wyłączyć ciągle mrugał i czasem wyświetlił logo gatewaya nieraz z artefaktami ale nic poza tym. Po odłączeniu od zasilania po kilku godzinach włączył się i pracował do wczoraj normalnie. I znowu mam ten problem. Wczoraj miałem identyczną sytuację wyłączyłem go z zasilania na noc, dziś odpalam elegancko chodzi po 15min znowu to samo. Po raz kolejny go odłączyłem i teraz odpaliłem i jak zarazie chodzi. Jaka jest tego przyczyna i czemu chodził przez miesiąc bez zarzutu :/ Boje się ze jak odeśle do servisu to odpala go będzie działał i nic nie stwierdzą, jedynie poniose koszty z wysyłką:/ Proszę o pomoc! pozdrawiam Michał Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
romek-o Opublikowano 8 Czerwca 2008 Zgłoś Opublikowano 8 Czerwca 2008 nagraj film jako dowod zaistniałej sytuacji Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Michal_krakow Opublikowano 8 Czerwca 2008 Zgłoś Opublikowano 8 Czerwca 2008 muszę dowody przedstawiać :| niby sobie wymyśliłem całą sytuację ? ehh ale proszę: http://youtube.com/watch?v=r49z6RdtkZU Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
romek-o Opublikowano 8 Czerwca 2008 Zgłoś Opublikowano 8 Czerwca 2008 miałem na mysli zebys ten film pokazał w ramach reklamacji w sklepie (jakby twierdzili ze wszystko z nim jest ok) Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...