vENiZE Opublikowano 8 Czerwca 2008 Zgłoś Opublikowano 8 Czerwca 2008 (edytowane) Witam Zależałoby mi na zakupie WC o wydajności wyższej niż moje aktualne AC (czyli Scythe Infinity i AC Silencer) i rozsądnej cenie. Części do schłodzenia są tylko dwie (bo imho innych sensu nie ma) - E8200 i 8800GT. Co byłoby najlepsze? Oczywiście wszystko wewnątrz budy (Chieftec Mesh Big). W innych postach widzę zdecydowane poparcie dla pompek Laing DDC i Coolriverów, a np. w blokach dla forumowych homemade'ów. Tylko CO konkretnie będzie NAJLEPSZE dla mnie. Cena - nieustalona, acz rozsądna. Czym się różni najtańszy Laing od 1plus RT z topem EK oraz zlaczkami 1/2? Jak duża jest nagrzewnica Harrison (Kadetta/Rekord)? Zmieści się wewnątrz budy? Czy zrobienie shrouda wymaga jakichś specjalnych umiejętności? Co potrzebuję oprócz pompki (najpewniej Laing DDC) i chłodnicy (najpewniej Cooltek lub Black Ice, choć nie przekreślam Harrisona). Prosiłbym o wyczerpujące komplety, abym nie zamawiał 'na oko'. Edytowane 8 Czerwca 2008 przez Vidi Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Arni Opublikowano 8 Czerwca 2008 Zgłoś Opublikowano 8 Czerwca 2008 1 ddc 1t + top + mod pcb 2 odpuść szrot 3 thermochill na dach + elo grill blok d-tek v2 + ek fullcover g92 Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...