Zulik Opublikowano 30 Marca 2003 Zgłoś Opublikowano 30 Marca 2003 Witajcie ! kurde co to za dziwna rzecz - usuwam kosz i na koncu mam taki jedno sekundowy BIP (czyli dzwiek) wylaczylem dzwieki w windowsie ! :( ale to nie pomaga :( gdzie mozna ten jeden dzwiek wylaczyc ? bo mnie strasznie drazni ! :oops: :lol: Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
kirieelejson Opublikowano 30 Marca 2003 Zgłoś Opublikowano 30 Marca 2003 panel sterowania -> dzwieki -> znajdz dzwiek towarzyszacy oproznianiu kosza i po prostu go wylacz, badz zamien innym pozdro Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Zulik Opublikowano 30 Marca 2003 Zgłoś Opublikowano 30 Marca 2003 tak jak pisalem wyzej !! ustawilem schemat -brak dzwiekow - i nic pod kosz nie mam przypisany (ani pod niczym innym :( a ten dzwiek to nie tylko przy koszu mi sie robi :(( myslalem ze 2000 tak mają :) a tu chyba wychodzi na to ze nie :( Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
lebioda Opublikowano 30 Marca 2003 Zgłoś Opublikowano 30 Marca 2003 Czy to nie jest domyślny dźwięk (nie pamiętam czy to się tak dokładnie nazywało bo dawno nie miałem zainstalowanego win2k, ale pamiętam że się nazywał "ding" :D )?????? Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Zulik Opublikowano 30 Marca 2003 Zgłoś Opublikowano 30 Marca 2003 jezdy !! mowie Ci ze nie mam zadnych dziekow ustawionych zadnych !!! to co mi mowisz ze mam standardowy jakis :P wszystko off a nadal jest "pyk" czy jak to tam nazwac dobra jakos bede z Tym żył pozdrowionko Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
kirieelejson Opublikowano 30 Marca 2003 Zgłoś Opublikowano 30 Marca 2003 z tego co widze kolega sie strasznie zawiodl, ale nie wytlumaczyl dokladnie, czy dzwiek pochodzi z karty muzycznej czy tez ze zwyklego glosniczka w obudowie (BIP). jak to drugie to sprawdz podlaczenie kabelkow od tegoz glosniczka do plyty glownej. jak pierwsze to najlepiej wywal z systemu karte dzwiekowa i zainstaluj ja na nowo z nowymi sterami narka Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Zulik Opublikowano 30 Marca 2003 Zgłoś Opublikowano 30 Marca 2003 juz wiem ! dzwiek pochodzi z glosnika systemowego ! ale jest dodatkowo wzmacniany przez moje glosniki na biurku :) czyli klocek :(( bo polaczenie plyty glownej do BIP jest ok ! :)[/url] Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...