markom Opublikowano 11 Czerwca 2008 Zgłoś Opublikowano 11 Czerwca 2008 (edytowane) Witam. Problem polega na tym, ze nagle po wlozeniu pendrive do gniazda usb system wykrywa go jedynie jako dysk wymienny. Nie moge zobaczyc jego zawartosci, nie moge go sformatowac, nie moge przeprowadzic defragmentowania ani skandisku. Moze jakis porgram do regeneracji penow ? Lub inne rady ? edit: Wydaje mi sie, ze moglo sie cos stac i pendriv zmienil "nazwe" ;) Teraz widze, ze instaluja sie sterowniki od jakiegos USB DISCK 30X. A wczesniej po prostu Pentadrive. Czy to mozliwe ? Edytowane 11 Czerwca 2008 przez markom Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
PawelBmx Opublikowano 11 Czerwca 2008 Zgłoś Opublikowano 11 Czerwca 2008 Też tak miałem.. Spróbuj explorować Pendriva lub otworzyć przez "Uruchom" możesz też sprawdzić paskiem adresu Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
markom Opublikowano 11 Czerwca 2008 Zgłoś Opublikowano 11 Czerwca 2008 Też tak miałem.. Spróbuj explorować Pendriva lub otworzyć przez "Uruchom" możesz też sprawdzić paskiem adresu Niestety nie dziala. "Wloz dysk do stacji dyskow..." Ktos moze jakies inne rady ? Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
zzZZzz Opublikowano 14 Czerwca 2008 Zgłoś Opublikowano 14 Czerwca 2008 uwalona kość - śmietnik albo gwarancja Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...