fuxmen Opublikowano 30 Marca 2003 Zgłoś Opublikowano 30 Marca 2003 dlatego tak napisałem zębyś zerknął :) taki chwyt Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
SuperGonzo Opublikowano 30 Marca 2003 Zgłoś Opublikowano 30 Marca 2003 JA bym pozbieral na cos na Nforce 2 ;) Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
FumFel_20 Opublikowano 30 Marca 2003 Zgłoś Opublikowano 30 Marca 2003 dlatego tak napisałem zębyś zerknął :) taki chwyt aha to taki chwyt, ładnie, ładnie....:) Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
fuxmen Opublikowano 30 Marca 2003 Zgłoś Opublikowano 30 Marca 2003 no spoko wiesz jakbym napisał jaką wybrać płytę do podkręcania to odrazu zablokowane i nikt by mi nie pomógł a tak to sobie pogadałem i jest spoko Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...