Nico26 Opublikowano 14 Czerwca 2008 Zgłoś Opublikowano 14 Czerwca 2008 (edytowane) Na mojej klawie brak tych 3 przycisków, a często ich używałem na poczciwej BTC... Chodzi o dołożenie tych 2 funkcji pod innymi klawiszami np. Scroll Lock, Pause Break... Często korzystam z usypiania kompa (wyłącza się całkowicie w ciągu 1 sekundy i startuje w 5s a napięcie pozostaje chyba tylko na ram-ie i samej płycie). Do tej pory znalazłem tylko aplikację PowerOFF wyłączającą kompa natomiast pozostałych nie mogę namierzyć :unsure: Jeśli ktoś ma doświadczenie w tym temacie to byłbym dźwięczny za pomoc :wink: Edytowane 14 Czerwca 2008 przez Nico26 Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
zzZZzz Opublikowano 30 Czerwca 2008 Zgłoś Opublikowano 30 Czerwca 2008 tylko skryptem zapewne ale to w windowsie - wlaczanie to w biosie ustaw - wtedy byle klawisz ci uruchomi kompa chyba ze da sie ustawic kombinacje klawiszy generalnie kazda klawka powinna te 3 zawierac plus sterowanie glosnoscia - to duzo bardziej prztdatne anizeli te smieci typu www dalej i cofnij Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...