batkm Opublikowano 30 Marca 2003 Zgłoś Opublikowano 30 Marca 2003 jak w temacie zakupiłem ta karte,premium to chyba dla tego że miała taktowanie gpy i pamięci jak w wersji PRO.więc pierwsze uruchomienie było ok.ale drugie tego samego dnia już nie napisy starowe jakby poszarpane a logo windy choćby zasiane owsem-smieszne ale prawdziwe.zasilacz to 300 W napiecia nie były za specialne i na wszelki wypadek wymieniłem na 350W i tu już ok, ale nap.12V było miejscami o 10% za wysokie.w grach robiła się mała kaszka ,dodam że było to na w pierwszych 5-10 minutach także jak by się dobrze nagrzał to już ok.tak było do wczoraj.dziś rano spiker na asusie Deluxie mówi coś w rodzaju test vga filed.wziołem kompa do kumpla i tam sprawdziliśmy na wszystkie sposoby karte i praktycznie wszystkie detale. mam pytanie czy ktoś się spotkał z takim zjawiskiem? co mogło być przyczyną jej uszkodzenia,może te za wyskie napiecie? pozdrawiam Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
batkm Opublikowano 30 Marca 2003 Zgłoś Opublikowano 30 Marca 2003 że karta firmy MINT Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
CoVe Opublikowano 30 Marca 2003 Zgłoś Opublikowano 30 Marca 2003 mialem cos podobnego ze swoim Mint'em. Pierwszy ktory kupilem byl zepsuty. Po uruchomieniu czegokolwiek na ekrania zaraz robila sie kiszka. Wiemienilem na innego i jest wszystko ok. Takze pozostaje ci tylko jedno, wymiana. Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...