Aki Opublikowano 16 Czerwca 2008 Zgłoś Opublikowano 16 Czerwca 2008 Witam, od pewnego czasu mam problem z nagrywarką (aczkolwiek nie wiem czy problem nie leży po stronie softu). Otóż powiedzmy że co trzecią płytę potrafiła "spalić" tj. na początku, w trakcie bądź na końcu nagrywania (100%) Nero potrafił mi wywalić komunikat "Burn process failed". Jeśli błąd wyskoczył przy 100% to była jeszcze szansa że płytka jakoś zadziała -> niby wszystkie pliki znajdowały się na niej, ale problem był z ich zgraniem na hdd (czas zgrywania koło 30 minut). Dzisiaj problem sie nasilił i praktycznie każde nagrywanie kończyło się błędem. Postanowiłem ściągnąć polecany przez wielu program CDBurnerXP. No i znowu, niby wszystko pięknie, aż tu nagle przy 100% wywala mi błąd (patrz załącznik) I tu pojawia się pytanie, czy te błędy powoduje soft czy może sama nagrywarka? Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
zzZZzz Opublikowano 1 Lipca 2008 Zgłoś Opublikowano 1 Lipca 2008 jakie plyty?jak jakis tani syf to sie nie dziw - jak markowe to serwis nagrywarki Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...