Neo_x Opublikowano 9 Czerwca 2002 Zgłoś Opublikowano 9 Czerwca 2002 Siema.... mam Rive Tnt m64 .... chce zmienic w niej bios za pomoca nvflash ..... zrobilem wszystko jak opisuja na http://www.extremepc.pl/oc/rvbedit/rvbedit_1.htm ok..... posciagalem wszystkie biosy z www.nvidia.pl ... wybralem ten najodpowiedniejszy...... no i wchodze do dosa.... uruchamiam nvflash z biosem..... a tu [gluteus maximus]... wyskakuje mi text ze bios jest prawidlowy ale nie mozna go wgrac... i z glosnika kompa slychac szybkie, podwojne piskniecei.... co sie dzieje?? sciagnalem wszystkie biosy i zaden nie chce sie wgrac.... moze ktos wie co robie nie tak?? THX :) Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Kaloryfer Opublikowano 9 Czerwca 2002 Zgłoś Opublikowano 9 Czerwca 2002 Słyszałem od kogoś na forum że jest program do testowania bios'ów od kart graficznych, ale niewem też bym sie chętnie dowiedział, czy to coś daje ? Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...