Skocz do zawartości
mirown

Msi Vr610 / Lapek Do 2k Pln

Rekomendowane odpowiedzi

Witam, przymierzam sie do zakupu uniwersalnego lapka, do internetu, filmow może jakiś gier (ale bez zbędnego nacisku na karte graficzną wiadomo czym lepsza tym będzie przyjemniej).

Przeglądając uważnie ofertę allegro napotkałem laptopy MSI o których wcześniej nic nie słyszalem, w tej półce cenowej nie napotkałem lepszego, nie licząc kadłubków za którymi nie przepadam z praktyki.

Czy ktoś jest coś w stanie powiedzieć o tym modelu bądź laptopach MSI?

Do wydania jak w temacie czyli 2000 PLN i ani grosza więcej.

Poniżej link do w/w modelu, z góry dziękuje za zainteresowanie tematem ew. pomoc

Bardzo proszę o inne ofert lapków jeżeli widzicie go w tym przedziale cenowym

MSI VR610

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

co do lapkow msi, mialem doczynienia z jednym, w podobnej konfiguracji i co moge o nim powiedziec.. jakosc wykonania niezla, gdy jest zamkniety wyglada bardzo fajnie ima fajnie podswietlane logo msi. jesli chodzi o wewnatrz i uzytkowanie - klwiatura cholernie niewygodna, klawisze male, touchpad rowniez nie przypadl mi do gustu, strasznie chropowaty.. ekran taki se, kolory troche wyblakle, bardzo podobny obraz do notebookow hp 6720s. co do wydajnosci, byl to turion x2 1,8ghz, 1gb ramu i vista na nim chodzila tak se, mialem wrazenie ze cd 1,6 i 1gb ramu z hp6720s chodza zdecydowanie lepiej. Do 2 tysiecy mysle ze mozna bylo by cos znalezc ze stajni HP/Lenovo i wg mnie bylo by to ciekawsza propozycja.

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

coraz częściej obija mi ise o uszy właśnie HP, Lenovo słyszałem że to już nie jest ten IBM napewno.. Więc jak zwykle problem goni problem. HP wyglądają świetnie ale nie mam zielonego pojęcia jak z "wrażeniami" z użytkowania. Jakieś konkretne modele? :)

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi