killer90 Opublikowano 20 Czerwca 2008 Zgłoś Opublikowano 20 Czerwca 2008 estem tutaj nowy więc proszę o wyrozumiałość. Poszukuję Biosu do karty graficznej PowerColor x1950 pro AGP 512MB gddr3 256bit. przeszukałem chyba cały internet :rolleyes: i nieznalazłem biosu do mojej karty graficznej. Znalazłem tylko pod PCIe ale ten bios sie nie przyda. Jeśli ktoś ma taką karte graficzną bardzo bym prosił aby zgrał bios i wrzucił tu. Dołączam link http://www.mvktech.net/index.php?option=co...;filecatid=1962 , który znalazłem ; za pomoca tego programu można bez problemu zczytać bios z tej karty graficzne. Z góry dziekuje. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
pc_max Opublikowano 20 Czerwca 2008 Zgłoś Opublikowano 20 Czerwca 2008 TUTAJ masz duży temat o modyfikowanych biosach X1950PRO- może znajdziesz tam linka do wersji AGP. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...