beloved Opublikowano 23 Czerwca 2008 Zgłoś Opublikowano 23 Czerwca 2008 Witam wszystkich! :) Uczestnicze w projekcie na mojej uczelni, mającym na celu zbadanie zainteresowań internautów i oceny ilości treści w internecie dotyczących tych zainteresowań. Potrzebne są mi do tego badania z ankiety, dlatego proszę Was, drodzy internauci, o pomoc :) Będę bardzo wdzięczny za wszystkie oddane głosy i poświęcony czas :) Ankieta nie straszy długością! Pozdrawiam serdecznie i dziękuję z góry :) Link do ankiety : KLIK! Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
djsilence Opublikowano 23 Czerwca 2008 Zgłoś Opublikowano 23 Czerwca 2008 (edytowane) Pyt. 9 pkt 5 jedna z odpowiedzi ankietowanych: "specjalistycznych serwisów o pełnej tematyce komputerowej dla początkujących, średnio zaawansowanych i ekspertów " No policzek na PPC jak w morde strzelil. Chyba pora sie rozreklamowac drogie PurePc. ;) z kolei w pyt 10 ktos odpowiedzial inteligentnie: "odjeb się" :) geniusz. Natomiast odpowiedz 37 rozlozyla mnie na lopatki :) Edytowane 23 Czerwca 2008 przez djsilence Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...