SZnajder Opublikowano 23 Czerwca 2008 Zgłoś Opublikowano 23 Czerwca 2008 Witam moglibyście mi polecić jakiś przyzwoity monitor (panorama) w cenie i wymiarach jak w temacie? Karte graficzna 9600gt Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Miguel707 Opublikowano 23 Czerwca 2008 Zgłoś Opublikowano 23 Czerwca 2008 Około tej ceny można brać 22 cale wide np. : Philips 220AW8FB - 759 zł lub BenQ FP222WH - 735 zł Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
SZnajder Opublikowano 24 Czerwca 2008 Zgłoś Opublikowano 24 Czerwca 2008 (edytowane) Wolałbym jednak 19' za mniej niż 700 i jakąś taka przyzwoitą LG 19" LCD L194WT-SF mógłby być? może ktoś go używa? Edytowane 24 Czerwca 2008 przez SZnajder Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
akodo Opublikowano 24 Czerwca 2008 Zgłoś Opublikowano 24 Czerwca 2008 Wolałbym jednak 19' za mniej niż 700 i jakąś taka przyzwoitą LG 19" LCD L194WT-SF mógłby być? może ktoś go używa? 194WT to juz wychodząca seria, jest nowa o lepszych parametrach http://www.morele.net/produkt/162309/ a najlepiej W1952TQ 660zł http://www.morele.net/produkt/162310/ Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Miguel707 Opublikowano 24 Czerwca 2008 Zgłoś Opublikowano 24 Czerwca 2008 Wolałbym jednak 19' za mniej niż 700 i jakąś taka przyzwoitą LG 19" LCD L194WT-SF mógłby być? może ktoś go używa? Moim zdaniem te modele, co podałem sa naprawdę przyzwoite. Nie ma sensu brać 19 cali. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
wistler Opublikowano 24 Czerwca 2008 Zgłoś Opublikowano 24 Czerwca 2008 Ja niedawno miałem ten sam problem z wyborem monitora - padło na 931BW. Ocena - zajebisty :] Zarówno w filmach, jak i grach spisuje się znakomicie. Moje oczy (które do dość wrażliwych należą) nie męczą się również podczas pracy w 2D, a tej trochę mam. Pytaj lanca, bo też go namówiłem na ten monitor... i nie skarżył się. Ponadto on też ma 96GT. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Lanc Opublikowano 24 Czerwca 2008 Zgłoś Opublikowano 24 Czerwca 2008 Smużenia nie ma. Kolory słabe, ale to jest TN i ta kwestia jest do poprawienia w sterownikach, a nawet w menu monitorka (dobre profile ;) ) Do tego monit ma DVI przez co wszystko jest max wyraźne (na d-subie jakość taka sobie). W rozdziałkach nie natywnych, gry wyglądają bardzo dobrze (aż sam się ździwiłem), chociaż z 9600GT można grać we wszystko w natywnej rozdziałce bez problemu ;] No i dizajn super (choć to kwestia gustu). Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Miguel707 Opublikowano 24 Czerwca 2008 Zgłoś Opublikowano 24 Czerwca 2008 Philips 220AW8FB - to jak 226BW bez RTC - bardzo dobry monitor. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
SZnajder Opublikowano 25 Czerwca 2008 Zgłoś Opublikowano 25 Czerwca 2008 (edytowane) Nie chcę 22' bo on ma prawie 0.5m szerokości, za duży jest po prostu . A jak jeszcze z kątami widzenia w tym 931BW? A w ogóle to lepiej brać W1952TQ-PF czy 931BW? Pierwszy niby 30zl droższy ale ma większy kontrast i większe kąty widzenia, to chyba lepiej nie? Edytowane 25 Czerwca 2008 przez SZnajder Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Zebius Opublikowano 26 Czerwca 2008 Zgłoś Opublikowano 26 Czerwca 2008 Ja mam ten i sobie chwalę: http://www.morele.net/produkt/162310/ To mój pierwszy LCD i kupowałem z pewną nieśmiałością :wink: ale naprawdę jestem zadowolony, zero smużenia w grach (a jestem na to wyczulony), dobre kąty, DVI z HDCP, ładnie się prezentuje, no i 30 dni gwarancja na badpiksele. Jedynie stare gry w niskich rozdziałkach wyglądają kiepsko, ale to już przypadłość wszystkich LCD. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...